Päivän Hyysäri kertoo aiheesta mm. näin:

Sperma on vähentynyt hedelmöitysklinikoilla jo nyt uuden lain vuoksi. Tietojen antamisen pelossa luovuttajia on enää muutama

Spermanluovuttajat lasketaan Suomessa tällä hetkellä yhden käden sormilla. Väestöliitosta ja Turun yliopistollisesta keskussairaalasta kerrotaan, että aikaisemmin luovuttajia on ollut tiedossa kymmeniä. Hedelmöitysklinikoilla onkin nyt pulaa siemennesteestä. Syy on syksyllä voimaan astuva uusi hedelmöityshoitolaki.

”Lahjoittamaan tulevat joutuvat jo nyt rekisteröitymään”, biologi Harri Mankonen Tyksistä kertoo.

Lähde: HS Digilehti

Tutkitaanpa hieman tätä uutista. Miksi näin? Uusikaan laki ei siirrä huoltajuutta luovuttajalle – olisiko syy luovuttajien massapakoon jossain muualla kuin elatusvelvollisuudessa?

Tämä taisi olla sittenkin täysin odotettavissa oleva reaktio. Kun yhteiskunnallisella subventiolla aletaan rahoittamaan perversioita ja säädetään laki perversioiden suojelemiseksi, niin seuraus on tämä.

Missä sitten mentiin metsään?

Kun femakot ajoivat tukiryhmiensä kanssa tätä uuden uljaan ja yltiösuvaitsevaisen huomenen aamunkoittoa, lapsi ja lapsen biologinen isä menivät oikeuksineen pesuveden mukana tunkiolle. Lapsen saaminen kun ei edelleenkään ole mikään subjektiivinen ihmisoikeus. Yleisesti ottaen lapsen oikeutta vanhempiin ja isän tiettyjä oikeuksia taas pidetään sellaisina.

Jotenkin nyt tuntuu siltä, että elämästä – ja biologian lainalaisuuksista – vieraantuneet hörhöt ovat saaneet hankittua luonnonlakien vastaisella lainsäädännöllä oikeuden hankkia itselleen yhteiskunnan tukemana eläviä pehmoleluja leikkikaluiksi. Siis ihmisiä.

Kun feministit niin kovasti vastustavat ihmisten seksuaalista hyväksikäyttöä, haluan kysyä – vakavasti – eikö tässä ole juuri sellainen tilanne? Köyhä opiskelijapoika joutuu luopumaan ihmisarvostaan ja vetämään käteensä  saadakseen leipää pöytäänsä loppukuusta. Samalla hänet alistetaan epänormaalien ihmisten seksuaalisen leikin välikappaleeksi ja siemenlingoksi.

Haloo – onko siellä SETA:ssa ketään kotona?

Tätä taustaa vasten ei ole todellakaan mikään ihme, että spermapankki on menossa konkurssiin ja tallettajat juoksevat karkuun. Sitä saa mitä tilaa.

Advertisement