Kansallinen TV-yhtiömme YLE alitti jälleen kerran riman. Alittajana tällä kertaa Pasi Peiponen. A-Zoom on teetättänyt dokumentin Islamin Aika yhdistyksestä ja se esitettiin YLE:n TV 1:llä perjantaina 1.6.2007 kello 21.00. Uusinta näytetään samalla kanavalla maanantaina 4.6.2007 klo 16.00. Tätä loistavan tasapuolista tiedottamista voi ennen maanantaita käydä ihailemassa täällä. Käykää ihmeessä katsomassa…

Ohjelma on otsikoitu railakkaan raflaavasti Suomi Allahille! Suomalaiset muslimimiehet kutsuvat islamin uskoon Helsingin kaduilla. Aloitus jatkaa samaa tyyliä; tarkastakaa kellot, islamin aika tikittää!

Minusta ohjelman nimessä verrattuna sen sisältöön on vähintään perspektiivivirhe. Jos oikein tarkasti katsotaan, niin kyseessä saattaa olla jopa harhaanjohtavaa mainontaa.

Kun puhutaan 60 hengen yhdistyksestä, jossa sen oman ilmoituksen mukaan noin puolet on aktiivijäseniä, ei minun mielestäni voida puhua vielä Suomen siirtämisestä Allahille kovinkaan vakavasti. Ohjelmasta jäi todellisuudessa sellainen kuva, että näitä aktiiveja on pari-kolme kappaletta. Äänekkäänä puhemiehenä toimii Abdullah Tammi alias Risto Tammi – eläköitynyt palotarkastaja- ja hänen side-kickinään on huoltomies joka-tunnettiin-ennen-nimellä Tom Peltola – nykyään Hamsa Peltola.

Olen kirjoitellut poikain puuhastelusta aikaisemmin täällä.

Kun nämä lähetyssaarnaajat jakavat 15000 kappaleen painoksena painettua propagandalehtistään, voidaan varmuudella olettaa painatukseen tarvittujen varojen tulleen aivan jostain muualta kuin kyseisen yhdistyksen jäsenten taskusta. Tämä on kyseessä mitä suurimmalla todennäköisyydellä saudirahalla rahoitettu da’wa.

Näitä etnisesti suomalaisia muslimeja on tuon ohjelman mukaan noin 800 koko Suomessa. Ei voida todellakaan puhua mistään massaliikkeestä. Näistä suurin osa on muslimien kanssa naimisiin menneitä naisia ja pieni – mutta äänekäs osa – ovat nämä suomalaiset miessukupuolta edustavat käännynnäiset.

Olen joskus aikaisemmin miettinyt mikä ajaa rationaalisen ja sivistyneen suomalaisen hurahtamaan lähinnä Kalevalaan verrattavissa olevaan Koraaniin ja sitä kautta islamiin. Olen päätynyt siihen johtopäätökseen, että pohjiltaan on kyse kahdesta asiasta: nykyajan arvottomuudesta ja erikoisuuden tavoittelusta. Tuskin kovin moni suomalainen kristitty pitää Raamattua suorana Jumalana sanana. Koraania taas täytyy kyseisen opin mukaan pitää sellaisena. Vieläpä sellaisena, jonka Allah on antanut suoraan Mohammedille (Onko taivaassa selluteollisuutta? Kysyy nimimerkki Voihan Jahve!).

Kovin montaa muuta syytä en löydä sille , että vapauteen ja järkiperäisyyteen kasvatettu ja – PISA:n testienkin mukaan – erinomaisesti koulutettu sivistyskansan jälkeläinen luopuu tietyistä oikeuksistaan ja vapauksistaan kääntymällä fatalistiseen islamiin. Tuota erikoisuuden tavoittelua korostaa eräiden tämän nyky-yhteiskunnan extreemiin elämänmenoon kuuluvien kicksien, buustereiden ja kokemusten hakeminen. Omien rajojen ylittäminen on nostettu todelliseksi Jumalaksi – välittämättä muista tuon taivaallista. Ja se entinen elämä oli niin kovin tylsää, kuten islamiin kääntynyt Peltola ohjelmassa toteaa.

Epäilen tämä olevan takana myös tuossa islamiin kääntymisen kokonaiskuvassa. Allah ei välttämättä olekaan päämäärä vaan keino.

En pitäisi Tammen yhdistystä kovinkaan suurena ja todellisena ongelmana – ellei se saisi tällaista kohtuutonta ja väärälle pohjalle perustuvaa julkisuutta. Suurin ongelmamme on edelleen kovin punertava Yleishäiriömme, joka on tekemässä yksisilmäistä propagandaa ja antamassa pienelle ääriryhmälle tilaa. Antaisikohan sama kanava tilaa yhtä paljon myös sille kuka perustaa toisenlaisen uskonnollisen yhteisön? Sellaisen, jonka pyrkimyksenä on käännyttää suomalaiset takaisin alkuperinteiseen suomalaiseen pakanauskontoon.

Tuskin.

Yliampuvan selostuksen ja epäuskottavan dokumentoinnin hilpeimpiä hetkiä on kun toimittajaraasu naamioituu muslimiksi puhelimessa. Kovin tarkoitushakuisesti ja läpinäkyvästi hän soittaa provokaatiopuheluita avoimien työpaikkojen perään. Säälittävää sähellystä, joka aiheuttaa jopa minussa myötähäpeän tunnetta.

Olen monesti ihmetellyt sitä mistä johtuu tarve tällaiseen yltiöpäiseen ja ylenpalttiseen monikulttuuripropagandaan? Joku syyyhän sillä täytyy olla, koska ainakin minusta tämä monikulttuurisuuden tavoittelu on yhteiskunnallisesti katsottuna yhteiskuntaa repivää ja hajottavaa – jopa tuhoavaa – toimintaa. Kun muualla nähdä seuraukset – miksi sama pitää toteuttaa myös meillä? Varoittavista esimerkeistä piittaamatta?

Eräs paradoksi on myös siinä, että nämä suurimmat moniikulttuurisuusvouhottajat – tautofoniaa, tiedetään – eivät ymmärrä tekevänsä itselleen karhunpalvelusta. Jos islam pääsee valtaan, niin vähemmistöt katoavat ja se viimeinenkin suvaitsevaisuus loppuu. Kuunnelkaa tuota dokumenttia. Sieltä käy selville saarnaajan itsensä kertomana islamin suhtautuminen esimerkiksi homoseksuaaleihin…

Tosin tuosta dokumentista käy selville se miten normaalit suomalaiset miehet suhtautuvat tähän lähetystyöhön ja islamiin. Käviköhän dokumentoijalla vahinko.

Myönnetään nyt kuitenkin, että tämä dokumentti on ajoittain jopa hauska. Se edustaa mainiosti tahatonta komiikkaa. Pokka pettää viimeistään silloin kun toimittaja Peiponen yllyttää Peltolaa hakemaan Medinan islamilaiseen yliopistoon ja toteaa sen perään nähdään ensi vuonna Medinassa. Dokumentaristin olettaisi oman uskottavuutensa vuoksi pyrkivän hieman objektiivisempaan kerrontaan. Ainakin sellaiseen, josta toimittajan tavoitteet näkyvät vähemmän läpi eivätkä ole epäuskottavia.

Tämä monikulttuurisuutta kiihkeästi haluava propagandamedia voisi lainata moton George Orwellilta:
Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia. Tosin toiset (l. vähemmistössä olevat) eläimet ovat tasa-arvoisempia kuin toiset…

Mainokset