Kielitieteilijämme ja koko kansan suurin yleisvasemmistolainen naistenvihaaja ja humanisti Panu Höglund kertoo meille humanisminsa syvimmän olemuksen:

phogl…@abo.fi 11 kesä, 19:03

On kyllä aika halpamaista, että kerjäät roskaväelle ominaisille vastenmielisille mielipiteillesi hyväksyntää ja itsellesi myötätuntoa laskettelemalla tuollaisia valheita. Teikäläiset todella alentuvat aivan mihin tahansa. Pitäisi sillekin olla jokin raja, miten alas voi vajota äärioikeistolaisen raakuuden propagandistinakin.

Tämä oli kyseisen herran kommentti kirjoitukseeni Kun ihminen leikkii jumalaa antamaani lisäselvitykseen, jossa totesin näin:

Tarkoitukseni oli herättää keskustelua tästä asiasta. Yksi lapsistani on eutanoitu ja toivon muille parempaa onnea jatkossa.

Höglund katsoo asiakseen – ja oikeudekseen – pilkata yhden ihmisen kuolemaa ja kahden muun elävän ihmisen inhimillistä tragediaa. Vuosi ja paikka olkoon yksityinen surumme. Sinne ei yllä Panunkaan käsi.

Tämä on ilmeisesti Panu Höglundin – omien sanojensa mukaan – edustaman traditionaalisen vasemmistolaisuuden syvin olemus hänen itsensä kertomana. Jos haluatte kommentoida, voitte lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen phoglund@abo.fi tai phoglund@aton.abo.fi.

Onneksi olkoon – Panu.

En olisi edes Sinusta uskonut. Olen sanaton.

Päivitys: Olen aikaisemminkin julkaissut Höglundin tuottamaa törkyä. Sitä löytyy lisää täältä.