Toivottavasti nyt on kyse pääasiassa heinäkuisesta uutispulasta…

Ja pyydän heti alkuun anteeksi tautofoniaaa – tiedän mainiosti, että tämä aihe on yksi keppihevosistani… mutta kun oli ihan pakko kommentoida…

YLE:n uutisista pomppasi silmille, että maanmuut.. – anteeksi maahanmuuttoministerimme – Astrid Thors (ruots) haluaa muuttaa ilmeisesti nopealla aikataululla sekä ulkomaalaisia koskevan lainsäädännön sekä tehdä Suomesta monikulttuurisen valtion. Taas kerran.

Tuon uutisen mukaan Suomen ulkomaalaislakia aiotaan uudistaa pikaisesti. Hallitus – vai onkohan nyt kyse ainoastaan Thorsista? – pelkää pahenevaa työvoimapulaa ja ulkomaalaisten maahanmuutto halutaan joustavammaksi. Jo nyt hallitus uudistaa laajalla rintamalla maahanmuuttohallintoa, jotta maahanmuuttajien asioiden hoito sujuisi mahdollisimman jouhevasti.

Thorsin mukaan pelkkä organisaatiomuutos ei kuitenkaan riitä, vaan myös ulkomaalaislakia on muutettava. Thors sanoo, että laki uudistetaan osissa, koska kokonaisuudistukseen ei ole aikaa. Hän toteaa asiantuntijoiden arvioineen, että kokonaisuudistus veisi vuosia, jolloin ei pystyttäisi vastaamaan maahanmuuton tämänhetkisiin haasteisiin.

No niin… koskahan hallitus ottaisi kotimaisen työvoimapolitiikan huolekseen? Tämä monikulttuurisuus on ihanaa Suomessa-touhu on aivan yhtä järjetöntä kuin hölmöläisten valon kantaminen ikkunattomaan pirttiin tai veden kantaminen kaivoon. Se ei kuulkaa pysy siellä. Ei edes suomenruotsalaisen juristin mahtikäskyllä.

Uskokaa pois. Tässä hommassa käy jossain vaiheessa huonosti. monikulttuurisuus on kuolleena syntynyt ajatus. Sellainen mistä muualla Euroopassa halutaan päästä eroon. Toivottavasti asian jälkipyykki hoidetaan tulevaisuudessa meillä perinteisestä eroavalla tavalla. Siis jätetään palkitsematta syylliset ja vedetään poliittiset päättäjät tarvittaessa tilille isänmaan vastaisista touhuistaan ja teoistaan.

Tässä jäi muuten hieman avoimeksi se, oliko tämä Maanmuuttoministerin omaa ajattelua vai porvarihallituksemme virallinen multikurjistamiskannanotto? Seurataanpa tilannetta, ehkä asia selviää.

Jos tämä asia menee kuitenkin eduskuntaan, niin – tiedätte varmaan kuinka paljon inhoan SDP:tta ja punakorporaatioita – toivon kuitenkin vakavasti, että vasemmisto löytäisi duunarin edun ja pistäisi kampoihin tälle multikurjistamiselle. Etenkin jos tätä typeryyttä ajetaan hallituspuolueiden ryhmäpäätöksillä.

Muistakaapa ministeri Thorsista pari asiaa. Oman subjektiivisen näkemykseni ja Thorsin kommenttien perusteella voi päätellä, että hän haluaa vähentää etnisesti suomenkielisten suomalaisten sekä suhteellista – että henkilöihin perustuvaa lukumäärää Suomessa. Hän haluaa luoda Suomesta monikulttuurisen yhteiskunnan.

Syiksi epäilen jompaa kumpaa seuraavista – tai niiden yhdistelmää.

Feikiksi osoittautunut työvoimapula rakennetyöttömyydestä kärsivässä maassamme on ainoastaan keppihevonen. Tuomalla ammatti- ja kielitaidotonta ulkomaalaista työvoimaa Suomeen saadaan ns. paskaduunien viimeinenkin arvostus – ja sen mukana palkkaus – laskettua sille tasolle, että siihen ei tarvitse enää palkata ikäviä ja oikeuksiaan vaativia suomalaisia. Tällaista työvoimapolitiikkaa voidaan kutsua myös jälkikolonialismiksi.

Tai sitten on kyse siitä, että Thors on arroganssistaan huolimatta huolissaan degeneroituvasta ja kohta olemattomiin katoavasta suomenruotsalaisuudesta. Eräillä RKP:n aktiiveilla on sellainen käsitys, että luomalla lisää vähemmistöjä Suomeen, samalla myös ehdottomasti etuoikeutetumman vähemmistön asema saadaan säilytettyä. he eivät huomaa sitä seikkaa ankkalammikossaan, että raha ja veronmaksajat ovat rajoitettuja tekijöitä – myös tulevaisuuden Suomessa.

Tässä vedossa jää naru jossain vaiheessa jonkun vetäjän käteen. Toivottavasti se ei jää ensimmäisellä kierroksella enemmistön käteen…

Lähde: YLE


Site Meter

Advertisement