Lähde: YLE

Isoäitivainaani totesi joskus kauan sitten, että uskovaisten kanssa ei voi keskustella järkevästi heidän uskontoonsa liittyvistä asioista. Hän totesi samaan hengenvetoon myös, että uskovaisista fanaattisimpia ovat käännynnäiset – he kun pyrkivät käännyttämään kaikki muutkin omasta mielestä väärin uskovat Uuteen Uljaaseen Maailmankatsomukseensa.

Tämä – kuten moni muukin vanhan kansan viisaus – näyttää edelleen pitävän paikkansa.

Olen seurannut ja kommentoinut erään – omien tietolähteideni mukaan – entisen suomalaisen palotarkastajan ja entisen suomalaisittain Ristoksi syntyneen islamkäännynnäisen herran seikkailuja aikaisemminkin. Aikaisempaan kommentointiini voi tutustua esimerkiksi täällä.

Nykyisin itseään Abdullah Tammeksi tituleeraavan sankarimme uusin tempaus on yrittää perustaa – ja rekisteröidä – islamilainen puolue Suomeen.

Lähde:HS

Tammi itse kertoi olevansa entinen palopäällikkö (?), jolla on myös vasemmistolaista taustaa ay-toiminnasta. Islaminuskoon hän on kääntynyt muutamia vuosia sitten eri uskontoihin perehdyttyään.

Viime lauantaina perustavan kokouksensa pitänyt Suomen islamilainen puolue aikoo ensi vuodenvaihteeseen mennessä kerätä tarvittavat 5 000 allekirjoitusta puoluerekisteriin pääsemiseksi.

Ristomme kertoi torstaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että puolueen tavoitteena on edistää terveitä elämäntapoja ja islamilaista elämäntyyliä. Suomessa.

Puolue aikoo asettaa ehdokkaita jo ensi vuoden kunnallisvaaleihin lähinnä pääkaupunkiseudulla. Tavoitteena on saada kaksi paikkaa Helsingin kaupunginvaltuustosta. Kannatuspohjaa toiminnalle Risto uskoi löytyvän tarpeeksi, sillä hänen mukaansa pelkästään Helsingissä asuu noin 20 000 muslimia ja muissa pääkaupunkiseudun kunnissa suunnilleen saman verran.

Riston mukaan perusteilla olevalla puolueella on myös tarkoitus osallistua vuoden 2011 eduskuntavaaleihin.

Suomessa on noin 55 000 muslimia, joten uskomme, että saamme useiden tuhansien ihmisten kannatuksen Suomessa, Tammi povaa.

Jäseniä tosin tässä vastaperustetussa puolueessa on tällä hetkellä – kuten sen takana olevassa ja myöskin saman Riston ohjastamassa Islamin Ajassa – on toistaiseksi vain muutamia kymmeniä.

Pitäisikö tähän jäsenmäärään todeta, että Luojan kiitos? Vai toistaiseksi? Aika näyttää…

Nyt tosin uteliaisuus vain kasvaa. Mitkä mahtavat olla tämän uuden puolueen poliittiset tavoitteet?

Suomen islamilaisen puolueen poliittisena tavoitteena on muun muassa terveiden elintapojen edistäminen. Nuorisoa rappeuttava keskiolut ja muut alkoholijuomat pitäisi saada kokonaan pois päivittäistavarakaupasta. Tavoitteena on kaikin tavoin muutenkin edistää ”hyvän tekemistä ja pahan poistamista”.

Lisäksi puolue haluaa vaikuttaa muslimien lasten elämään kouluissa, niin että heidän ei tarvitsisi osallistua esimerkiksi musiikkitunneille ja uimahalliretkille, jotka Tammen mukaan ovat islamin vastaisia.

Islamilainen puolue haluaa muun muassa halal-teurastamisen ja poikien ympärileikkausten saamista lain piiriin.

Tammelta kysyttiin myös, haluaako puolue pitkällä aikavälillä šaria-lain Suomeen.

”Se olisi mahtavaa”, Tammi sanoi. Hän huomautti, että lain tarkoitus on ehkäistä rikoksia ennalta.

Seksuaalirikollisille on puolueen mielestä saatava kovemmat rangaistukset. Tammi korosti kuitenkin, että kuolemanrangaistuksen palauttaminen vaatisi perusteellista harkintaa. Oikeusjärjestyksen pitää olla sellainen, ettei virhearviointeja satu.

Eli olenkohan nyt ymmärtänyt kaiken oikein? Korjatkaa, jos olen kenties väärässä.

Minusta nimittäin vaikuttaa – tuon julistuksen perusteella – siltä, että Risto uskonveljineen haluaa – tyypillisen militatin vähemmistön tavoin – rajoittaa ja valvoa enemmistön elämää. Lisäksi nämä uskonsoturit haluavat purkaa suomalaiseen yhteiskuntaan – lainsäädännöllisestikin – kuuluvan yhdenvertaisuusperiaatteen.

Eläinrääkkäyksen ja kidutuksen hyväksymisestä puhumattakaan.

Ottamatta nyt ja tässä sinänsä kantaa ilmiöön nimeltä seksuaalirikollisuus, minusta kuitenkin tuntuu siltä. että kuolemantuomioiden palauttamisesta suomalaiseen lainsäädäntöön saattaa EU:kin muuten sanoa jotain.

Ja moni muukin kansainvälinen yhteisö.

Mielenkiintoista …

Jos nämä suomalaisittain suhteellisen vieraat, perustuslakimme henkeä pilkkaavat, sopiemme kansainvälisoikeudellisten sopimusten vastaiset sekä aika epädemokraattiset välitavoitteet esitetään tässä vaiheessa näin avoimesti, herää kysymys kuinka peiteltyä tai kaukana on tavoite Suomen muuttamisesta islamilaiseksi valtioksi?

Mutta annetaanpa Riston jatkaa:

Tammen mukaan kyse on puhtaasti kotimaisesta hankkeesta. Yhteyksiä ulkomaisiin islamilaisiin poliittisiin järjestöihin ei ole, ja toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.

Kukaan saudisheikki ei Tammen mukaan ole lähettänyt ensimmäistäkään shekkiä ja roposta, eikä rahantarve ole ylipäänsäkään ole kovin kummoinen.

Hmmm… Jos vertaa tätä touhua nykyisin toimiviin puolueisiimme, niin täytyy todeta, että joko mammona tulee suoraan allahilta tai Risto kumppaneineen on keksinyt todellisen viisastenkiven.

Nykyiset puoluerassut nimittäin – ainakin omien havaintojeni mukaan – itkevät jatkuvasti rahapulaa ja järjestävät mammonaa itselleen ja tovereilleen veronmaksajien taskuista puoluetukien ja vähemmän rehellisten veivausten kautta.

Ihmeellinen on ilmeisesti islamilainen maailma.

Ristolla on ulkopolitiikassakin selvät sävelet:

Suomen on palattava Paasikiven ja Kekkosen aikakauden puolueettomuuspolitiikkaan ja pysyttävä sotilasliittojen ulkopuolella.

Niin… Mutta kerropa meille Risto yksi pieni juttu; mistä me saamme Neuvostoliiton takaisin? Paasikivestä ja Kekkosesta puhumattakaan… 😉

Tämä on – valitettavasti jälleen kerran – menneisyydessä roikkuvaa vasemmistopohjaista haihattelua. Olen aikaisemminkin tuominnut sekä NATO-vauhkoilijat, että nämä pienen maan yksinäisen puolueettomuusjulistuksen varaan turvallisuutta rakentavat taivaanrannanmaalarit.

Olen edelleen sitä mieltä, että puolustusliitto Ruotsin – ja mahdollisesti Norjan – kanssa on paras rauhan takeemme. Olen kirjoittanut kyseisestä asiasta niin paljon keväällä, että en viitsi edes linkittää aikaisempiin sepustuksiini. Jos asia kiinnostaa, löydätte tekstejäni vapun molemmilta puolilta. Olkaa hyvät. 😉

Jokaisessa uutisessa on myös loppukevennys. Niin tässäkin:

Politiikassa islamilainen puolue on valmis yhteistyöhön muidenkin puolueiden kanssa. Arvomaailmaltaan lähinnä olisivat Tammen mukaan kristillisdemokraatit, jotka ovat moraalisissa kysymyksissä lähes samaa mieltä.

Vaikka faktisesti Risto on oikeassa: fanaatikot ovat fanaatikkoja, niin uskallan epäillä näiden kahden laidan pystyvän keskenään mihinkään muuhun kuin yhteiskuntaa hajoittavaan yhteistoimintaan.

Olen ennenkin ihmetellyt miten kansainvälisesti hyvin koulutetut ja itsenäiseen ajatteluun kykenevät suomalaiset hurahtavat paimentolaisuskontoon. Eräiden naisten – kuten esimerkiksi hänen – kohdalla ja kohdallaan, asia on jotenkin kuitenkin ymmärrettävää. Nainen joko haluaa alistua vahvan miehen valtaan, haluaa olla erikoinen tai on varustettu todella huonolla itsetunnolla. Tai sitten nämä kaikki kolme asiaa yhdessä.

Mutta miksi aikuiset suomalaiset miehet hurahtavat islamiin? Eikö heidän elämässään ole mitään ns. oikeaa tekemistä vai puuttuuko elämältä tosiaan tarkoitus? Vai onko koko touhun takana väärin ymmärretty maskuliinisuus – eli todellinen munattomuus?

Vai onko kyse sittenkinaikaamme liittyvästä yleisestä arvottomuudesta ja pahoinvoinnista? Niiden parantamisyrityksistä hokkus-pokkuskeinoin?

Aika näyttää. Kuten myös sen, saako islamisoituminen todellista kannatusta valtaväestön keskuudessa.

Eli olemmeko matkalla Suomen islamilaiseen tasavaltaan vai onko tämä vain kaiku 1970-luvun vasemmistolaishölmöilyistä?

Islamilainen Suomi saattaa toteutuessaan nimittäin olla aika suuri yllätys nykyisille suvaitsijoille, monikulttuuritouhottajille ja kukkahattuilijoille…


Lähteet: Iltalehti, Islamin Aika, STT, HS ja YLE

Jk. Aiheesta kirjoittavat – ainakin – myös Kekke, Suomalian Sanomat, Vasarahammer, Avrelius, Hautaa Ylpeät, Syvemmältä sekä Finlandia foorumi.

Päivitys 13.9.2007: Arabilarppikerhoa kommentoi myös JHa.

Advertisement