Päivän uutisvuo on tuonut yllättäen maksumiesten – eli meidän hölmöjen veronmaksajien – tietoon uutisen ylimääräisestä avoimesta laskusta. Kyse on eräästä monipuoluedemokratiamme kaikkein ikävimmästä piirteestä.

Nimittäin siitä, kuinka kaksi vaalitappion kärsinyttä auringonlaskun puoluetta on pelastettu veronmaksajien rahoilla – kysymättä varsinaisen maksumiehen mielipidettä.

Ilmeisesti vahingossa julkistettu uutinen nimittäin kertoo, että ainoastaan valtion lisätuki pystyi pelastamaan taloudelliseen ahdinkoon joutuneet demarit ja keskustan. Ylimääräisen – lue: ansaitsemattoman ja turhan – puoluetuen kasvattaminen kesken vuotta on vakauttanut kaikkien suurimpien puolueiden talouden. Valtio maksoi elokuussa lisätukea 2,7 miljoonaa euroa. Asiasta kertoi alun perin Keskisuomalainen.

Puoluetuen ansaitsematon ja täysin turha korottaminen pelasti keskustan ja sosiaalidemokraattien puoluetoimistot talousahdingosta. Keskusta velkaantui pahasti, kun menojen seuranta petti presidentinvaaleissa 2006. Puolueella on velkaa puoli miljoonaa euroa.

Kun menojen seuranta petti…

Haloo sukellusvene – maa kutsuu…

Syntipukit vastuuseen ja tarvittaessa käräjille. Ei valtion kassa saa olla mikään avoin vekseli, josta poliittiset kähmijät hakevat rahaa tarpeensa mukaan. Politiikkojen mielestä veronmaksajille voi ilmeisesti esittää ihan minkälaisia lisälaskuja tahansa – ja hukata taloudellisen – ja mahdollisen rikosoikeudellisen – vastuun tuohon pohjattoman Kankkulan kaivoon.

Tässä voisi olla Valtiontalouden tarkastusvirastolle pieni missio.

Uutinen kertoo myös, että Sdp:n puoluetoimiston henkilökunta olisi saattanut joutua pakkolomalle ilman lisätukea.

Kauheaa… toveria ei jätetä – maksakoon veronmaksaja viulut, mutta toveria ei jätetä!

Tavallaan hieman sääli. Oppisivat nämäkin puoluetoimistodemarit jotain suomalaisesta arjesta ja joutuisivat mahdollisesti oikeisiin töihin. Toisaalta – nämä ovat pääsääntöisesti sellaista väkeä, että saavat vain vähemmän vahinkoa aikaan pysymällä pois oikean työväen joukosta ja oikeista duuneista…

SDP:n kannalta perselleen menneiden eduskuntavaalien tappion myötä Sdp:n puoluetuki uhkasi laskea merkittävästi. Sdp:llä on puolueista edelleen eniten velkaa, noin 800 000 euroa.

Edelleen: ei se ole veronmaksajien syy. Jos puolue ryssii talousasiansa, niin samaan jonoon muiden konkurssipuuhastelijoiden kanssa. Ja syylliset vastuuseen. Niin se toimii ja tapahtuu oikeassakin elämässä.

Nämä ovat asioita, joita kannattaa miettiä – etenkin kun muistelee viimeisiä vaaleja ja niiden SAK:n ja SDP:n pyörittämää ja vastenmielisyydessään vertaistaan hakevaa kampanjointia. Muistatte varmaan tikkataulut ja ylensyöneet porvarit? Käsittelin aihetta vaalien jälkeen. Kirjoitukseni löytyy täältä.

Miettikää sitä, että jokainen meistä on päässyt maksamaan noista poliittisista törkeyksistä, mauttomuuksista ja rimanalituksista. Myös ne, joita vastaan ne oli suunnattu…

Koko homman saldoksi jää siis se, että jälleen kerran on hukattu loistava tilaisuus.

Siis loistava tilaisuus heikentää veronmaksajien kukkarolla loisivia puolueita on valunut käsistä kuin tuontitavarana tuotu arabialainen hiekka. Mahdollisuus poliittisen jätteen poistoon on valutettu taas kaurapuurokompromissin seurauksena viemäriin.

Ikävää – mutta totta.

Ja ne, jotka yksityisoikeudellisessa mielessä saattavat olla syyllistyneitä velallisen epärehellisyyteen, he porskuttavat kohti uusia seikkailuja ja kovapalkkaisia julkisia virkoja…

Kaikki ovat yhdenvertaisia lain edessä – joopa joo… uskokoon kuka haluaa…

Tässä tilanteessa ei todellakaan ole mikään ihme, että Risto lappaajakavereineen on haistanut sauman ja on myös kovin kiinnostunut oman puolueen tuomista hyödyistä tässä hölmöläisten valtakunnassa.

Tässä ei kai voi oikeastaan enää tehdä muuta, kuin odotella mielenkiinnolla Hollannin mallista pedofiilipuoluetta ja sen puoluetukikohteita

Hyvää yötä Suomi – toivottavasti et herää huutaen ja hikeä valuen todellisuudeksi muuttuneeseen painajaiseesi.

Lähde: STT