Hyvää päivää, täällä jälleen Radio Jore Vaan, Absurdistan. Ehdottoman stalinistisen luotettava lähteenne –  joka yleensä vastaa kysymyksillä ja aniharvoin  vastaa kysymyksiinne, mutta siirtää aina ja ehdottomasti  siirtää vastuun kaikesta (jopa Bodomjärven murhista) kuulijalle.

Kysykää meiltä mitä te haluatte, me vastaamme teille mitä me haluamme.

Meiltä kysytään:  mistä rikoksista islamilaisen sharia-lain mukaan voi saada kuolemantuomion. Tämä asia tuntuu olevan kovin suuren kiinnostuksen kohteena juurikin tällä hetkellä.

Tämä johtunee ilmeisesti siitä, että muuan Islamilaisen puolueen puuhamiehistä – Risto – ilmoitti asiaan liittyen hetki sitten, että “Mahtavaa!”. Siis sanoi Risto ja tarkoitti Radio Jore Vaanin vaatimattoman ymmärryksen mukaan tällä kerralla ihmisten silpomista ja hengiltä kivittämistä sharia-lain hengessä. Tai sanoisimmeko hengiltä….

Poikkeuksellisesti emme vastaa tähän kysymykseen itse. Olemme saaneet tähän kysymykseen Oikean ja Todellisen vastauksen suoraan sylttytehtaalta – eli suosikkifoorumiltamme islamtieto.comista. Tämän lähemmäksi emme pääse suomenkielellä Sitä Todellista Tietoa Islamista.

Annetaanpa muslimien itse vastata tähän kysymykseen:

http://www.goofigure.com

yaz
Vieras

Kuolemantuomiot?

Hei,

Kysyisin että mitkä teot ovat Islamissa tuomittavia kuolemanrangaistuksella? Ja onko sen toteutustapa jotenkin Koraanissa määritelty? Haluaisin myös tietää noudattavatko esimerkiksi Iran ja Pakistan Islamin mukaisia kuolemanrangaistuksia? Ja voidaanko raiskauksen uhri tuomita kuolemaan?

Anteeksi tietämättömyyteni, mutta en ole löytänyt näihin mistään selkeää vastausta. Mielestäni Islam kuulostaa hyvältä ja oikeudenmukaiselta uskonnolta, mutta nämä asiat ovat olleet minulle täysin kysymysmerkkejä…

Kiitos, jos joku ehtisi minua valaista.

Tor Kes 28, 2007 7:19 pm

ummuyusuf

Liittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1078

Hei,

Kiitos mielenkiinnostasi asiaa kohtaan. Tässä lista rikoksista, jotka sharian (islamilaisen lainsäädännön) mukaan ansaitsevat kuolemantuomion.

1. Tappo, jolloin uhrin vanhemmilla/suvulla mahdollisuus valita verirahan maksu tai kuolemantuomio.
2. Fasad fil-ardh (”pahuuden levittäminen maailmassa”) joka sisältää mm. riddah = islaminuskon jättäminen, homoseksuaalisuus, huumeet (käsittääkseni niiden myyminen), aviorikos, raiskaus.

Raiskauksen uhri ei tietenkään ole kuolemaan tuomittu. Usein maiden kulttuuriset tabut menevät ristiin ja maailmalla käsitys puhtaasta islamista muuttuu näistä johtuen. Kunniamurhat eivät siis ole osa islamia.

Ja muutkin voivat lisätä jos tulee jotain muita rikoksia mieleen.

_________________
Labaik Allaahumma la baik…

Tor Kes 28, 2007 9:57 pm

malaika

Liittynyt: 07 Hel 2005
Viestejä: 105
Paikkakunta: helsinki

assalamaleikum,
sanoisin että pakistanissa vähän riippuu siitä minne asian vie, shariah oikeuteen vai tavalliselle lakimiehelle hoidettavaksi, sillä siellä on mahdollisuus sekä shariah lakeihin ja ihmisten tekemiin lakeihin,eniten kuitenkin vaikuttaa raha ja valta, jos on rahaa voi tehdä mitä vain, pakistan ei ole mikään hyvä esimerkki ”islamilaisesta valtiosta” .

Tor Kes 28, 2007 10:36 pm

yaz
Vieras

Kiitoksia vastauksistanne. Ne vahvistivat epäilyni siitä että tosiaan kaikki Islamilaiset valtiot eivät välttämättä noudata puhdasta Islamilaista linjaa, hmm noudattaakohan mikään? Ei toisaalta ihme että tietämättömät sekoittavat näitä asioita. Olisipa hyvä jos Islamia ei ”syytettäisi” siihen kuulumattomista asioista jotka liittyvät perinteisiin tms.

Per Kes 29, 2007 8:05 am

stygiofobia

Liittynyt: 19 Syy 2004
Viestejä: 258
Paikkakunta: Vantaa

Monet ihmiset kyselevät että onko tämä ja tämä asia koraanissa. Joka ikistä lakiopin yksityiskohtaa ei koraanissa ole mainittu. Suurinosa näistä tiedoista tuleekin Profeetalta, sallallaahu alayhi wa sallam, hänen luotettavien seuralaistensa välittäminä hadiitheina. Joidenkin asioiden, kuten huumekaupan, kohdalla oppineet ovat joutuneet tekemään päätelmiä Koraanin ja Sunnan pohjalta samalla tavoin kuten Muhammedin, sallallaahu alayhi wa sallam, seuralaisetkin tekivät jo hänen elinaikanaan.

Per Kes 29, 2007 8:20 am

Tämä valottaa hieman meidän tulevaisuuttamme ja kohtaloitamme – etenkin jos ne jäävät ns. ins´allah

Saatamme seuraavalla kerralla palata asiaan aiheenamme naisen asema islamissa:

https://i0.wp.com/www.thereligionofpeace.com/index_files/ShortLeash_sm.jpg

Radio Jore Vaan vaikenee tältä illalta – hauskaa viikonloppua kaikille vielä toistaiseksi elossa oleville.

Lähteet/Sources: islamtieto.com, thereligionofpeace.com, xs67.xs.to, .goofigure.com

Mainokset