Olitte oikeassa – kaikki Te monikulttuurin nimeen vannovat ja maahanmuuton kiihdyttämistä ajavat Suuret Ajattelijat.

Työvoimapula on nimittäin jo täällä.

Esimerkkinä nämä kaksi suomalaista, joilla on kohta todellinen pula työn tuomasta voimasta:
Lähde:HS

Uutisvuo on tuonut meille tiedon siitä, että metsäyhtiö Stora Enso sulkee pysyvästi Summan paperitehtaan, Anjalan tehtaan aikakauslehtipaperikoneen sekä Kemijärven ja Norrsundetin tehtaansa.

Tehtaiden suunnitellut sulkemiset koskevat 1 400 työntekijää ja toimihenkilöä, joista 1 100 työskentelee Suomessa ja 300 Ruotsissa. Heille muodostuu aika suurella todennäköisyydellä pula työn tuomasta voimasta

Stora Enso aikoo – yllätys, yllätys – myös myydä Kotkan tehtaansa, joissa valmistetaan laminaattipaperia ja erikoispäällystettyä aikakauslehtipaperia. Myös Kotkan sahaustoiminta myydään, jos siitä saadaan riittävän hyvä tarjous, yhtiö ilmoitti torstaina lehdistötiedotteessaan

Konsernin hallinnosta Stora Enso aikoo vähentää 300 työntekijää nykyisestä 850:stä tehostaakseen hallintoaan uudelleen organisoinnin, äskettäisen Pohjois-Amerikan liiketoimintojen myynnin ja edessä olevien saneerausten seurauksena.

Stora Enson toimitusjohtajan Jouko Karvisen mukaan saneeraustoimet perustuvat ”tarkkoihin analyyseihin puuntarjonnan ja konekannan marginaalikustannuksista”.

”Haluan myös tehdä selväksi, että nämä suunnitelmat perustuvat olosuhteisiin ennen Venäjän julkistamaa 80 prosentin puun vientiveron voimaantuloa 1. tammikuuta 2009”, Karvinen linjasi.

”Jos puun vientiveroa ei pystytä pian ratkaisemaan ja saada merkittävästi nousevia puukustannuksia laskemaan, joudumme rationalisoimaan lisää sellu-, paperi-, kartonki- ja sahatavaran tuotantoa Suomessa”, Karvinen ilmoitti.

No niin…

Nyt haluankin vastauksen erääseen kysymykseen, joka heräsi uinuvissa aivosoluissani:

Oi, te multikulttuurifanaatikot, globalistit ja kaikki kukkahattutädit – kertokaa minulle miten tätä tilannetta parantaa väen vängällä ulkomailta haalittava kieli- ja ammattitaidoton työvoima?

Kas, tämä kun on minulle edelleen suuri mysteeri

Lähteet: HS, STT

Mainokset