Näin kaamoksen keskellä on varsin positiivista kohdata ns. tahatonta huumoria – sehän on perinteisesti varsin tehokasta:

RKP:n eduskuntaryhmä suosikki/inhokki

Suosikki:

Astrid Thors EU-parlamentissakin Suomea edustanut Thors on eduskunnan ehdotonta eliittiä. Sulavasti esiintyvä Thors nauttii arvostusta yli puoluerajojen, edustaen suomenruotsalaisuutta parhaimmillaan. Suvaitsevaisuus, sympaattisuus ja ihmisläheisyys kuvaavat Thorsia osuvasti. Siirtyi sujuvasti Uudenmaan vaalipiiristä Helsingin vaalipiiriin, ja täyttää Eva Biaudetin saappaat enemmän kuin hyvin.

Niinpä niin… 😀

Vahva on itsesuggestion voima ja elämä todellisuudesta irtautuneena on ilmeisen auvoista ja helppoa. Tosin myönnettäköön, että Astrid täyttää loistavasti Eva Biaudetin saappaat. Kummankin kompetenssi on samaa luokkaa.

Kukahan viitsisi alka pusailemaan addressia Astridille? Sellaista, jolla Astridille saataisiin hyvin palkattu EU:n höpö-höpövirka kaukaa Suomen rajojen ulkopuolelta. Väitän, että tässä tilanteessa teko olisi ensiluokkaisen isänmaallinen ja ainakin tässä tapauksessa – kuten Eva B:nkin kohdalla – hyväksyn ilomielin tällaisen poliittisen viran.

Lisää tahatonta komiikkaa maahanmuuttokriittiseen makuun löytyy täältä. Kiitos Tage, pelastit muuten synkän tammikuisen päiväni…

Kiitos nimimerkki tapiolle vinkistä…

Mainokset