Hyysärin Njet-liite uutisoi rasistisesta joukkotappelusta ravintola Redrumissa Helsingissä. Asiaan on saatu lisäselvitystä.

Pössy.fi palstalla on keskusteltu asiasta, nostatettu vihaa ravintolan omistajia ja henkilökuntaa vastaan ja huudettu Johannaa apuun.

Ravintolan henkilökunta kertoo tilanteesta näin:

liltony
radio dj

Moi kaikille.

Ikävä että tällaista tapahtuu.

Kaikkihan on lähtöisin uudenvuoden tapahtumista, jossa oli Redrumin sisällä sota Kongolaiset vastaan Somalit, jossa sai siipeensä sivussa olevia henkilöitä tummia ja valkoisia ja paikkoja pistettiin paskaksi ja mentiin baarien taakse tappelemaan. 20 henkilön porukka heitettiin pihalle. Jengi jäi odottamaan ulkopuolelle pilkkua. 3:15 pihalla oli noin 60 hlön jengitappelu mikä päätyi traagsieen pukotukseen jossa Somalialainen puukotti kolme kertaa Kongolaista, puhumattkaan muista potkuista päähän jnejne, todella raakaa menoa. Meidän ravintolapäälikkö antoi määräyksen ovimielhille (ylempien tahojen keskusteltua asiasta, eli ravintolan luvan haltijoiden kanssa, On The Rocks, ei Toni ja Timi), että toistaiseksi otetaan ainakin maanantaille ja mahdollisesti joka päiälle toistaiseksi linja veto että Somalilaisia ei oteta sisään yleisen turvallisuuden vuoksi siksi ajaksi kunnes tämä tilanne rauhoittuu, en ole vielä kysynyt että kauan tämä rauhan teko kestää (pari puukotusta lisää ja luvat lähtee ravintolalta). Ehkä se pistää jotakin miettimään asioita, koska puukotus on jo aika karua, ja ei todellaakaan toistuvan meidän mestoilla jos se vaan pystytään estämään (turvatarkastus? vai mikä keinoksi).

Okei Okei kyllä suomaisetkin puukottaa, niillähän on aina puukko saappaassa, mutta tässä on kyseessä poliiseilta ja somalialaisten nuorten ohjaajilta tullut info että kaupungilla on menossa oikea heimosota johtuneesta jutusta joka juontaaalkunsa jonnekkin jalkapallo otteluun. Tämä sota oli tiedossa jo aiemmin ja meitä on maanatai iltojen takia varoiteltu ja poliisi kehottanut jopa olemaan varuillaan somaleiden ja kongolaisten kanssa, katsoimme tän show tarpeeksi pitkälle. Aikaisemmin on saatu varkaita kiinni ja todella useita tappeluita, mutta emme ole halunneet antaa porttareita kuin yksittäisille tyypeille, mutta nyt oli 60 ihmistä sopassa mukana eli aika vaikea tietää ketä sais porttarin, jos jollain on hyvä neuvo niin otetaan vastaan.

Emme ole rasisteja todellakaan, me paiskataan pihalle todella paljon urpoja suomalaisia sikaniskoja joka ilta, mielummin otetan sisään tummia tanssijoita kuin hulluja suomalisia. meillä on puolet henkilökunnasta ulkomalaisia, narkikasta blokkareihin ja baarimiikkoihin sekä siivoojiin ja henkilökunnan tyttö-ja poikaystäviin.

Joku raja on vedettävä yleisen turvallisuuden takia. Mun mielestä viime perjantain käännyttäminen ovelta oli todella huonoa pelisilmää ovimieheltä, ja otin asian esiin tänään. Ei ole helppoa tehdä valintoja. jos otat yhden somalin sisään niin kaikkihan on päästettävä, tai mistä minä tiedän miten toi hoidetaan. En mä edes tunnista somalia, kai sen passista lukee, ihan perseestä koko homma, muutamien takia saa kärsiä kaikki.

Mut mun pointti on se että jotain on tehtävä ja niin kauna kuin sotatilanne on kaupungilla meidän ainut keino on tehdä näin. Ihan sama jos Punavuorelaiset rupeisivat liistimään kalliolaisia niin mitä tehtäsiin. (ai mistä erottaa punavuorelaisen kalliolaisesta, toisella on tatuoitu 00120 himaan ja toisella Rock) Sama homma, kyse on turvallisuudesta. Jos me oltais rasisteja niin miks me tehtäis räppi iltoja ja reggae iltoja ja toivotaan tummia mestoille?? Viime suununtaina 75 % tummia, ketään ei käännytetty ovelta, ei edes Somaleja.

Se on vaikea sanoa ovimiehille muutakuin että pelisilmää sinne ovelle, ei niilläkään helppoa ole. Ne on aina paskoja jätkiä, paitsi silloin kun on pitkä jono ja vettä tulee niskaan ja sä pääset jono ohi…

Mut siis joo, tästä tulee pitkä keskustelu, mä en paremmin osannut vastaa tähän asiaan. Eiköhän tilanne kohta rauhoitu ja kaikki pääsee taas sisään, mun idea oli et pannaan maanantait kokonaa kiinni.

Ja jos joku tuntee kavereita jotka osallistu tähän showhun niin kannattaa kiittää ja hyvät neuvot otetaan vastaan, perseestähän tämä on todellakin, oma tyttöystävä auttaa työkseen maahanmuuttajia eli meisti on tässä aika väärä jätkä tuomitsemaan ketään, enkä aio kauaa antaa tähän porttikiellon jatkua jos multa kysytään.

Vittu eläkää sovussa, en voi muuta sanoa, tai puukottaakaa toisianne steisillä älkää ravintoloissa. Mikä järki tulla pistää mestat paskaksi ja jengiä kylmäksi missä pidetään hauskaa, varsinkin musa paikassa…

Ei todellakaan ole helppoa olla ravintoloitsija, vittu sellaisia spedejä on kyllä olemassa että ei mitään järkeä… perkele.

Tällä viikolla otetaa palaveri ovimiesten ja ravinto0lapäälikön kanssa, somalikysymyksestä. Poliisien ja Somalien nuoriso-ohjaajien pyynöstä porttikielto jatkuu ainakin maanantain osalta.

Ps. Täytyy kehua ovimihen pelisilmää kuitenkin perjantain osalta että tyttö päästettiin sisään koska ravintolapäälikön kä’sky oli toistaiseksi nollatoleranssi.

pss. Manemang mulle aika sama jos jätkä ei ymmärtänyt vitutuksen määrää kun joku tukottaa uudet skobet, snadisti eri juttu kyseessä. Diggaisitsä jos joku tulee tukottaa sun himan jonka oot just rempannut. Ai ei sama asia, kuin niin?? Tukottaja oli Vaasalainen Suomen Suotsalainen ei Somaliasta

psss. Toivottavasti jengi tajuaa että mä en oo tätä porttaria säätänyt ja teen kaikkeni että se loppuu ASAP tai joku muu ratkaisu asiaan ja klubi järkkäritkin vois jeesata asian kanssa tietty, mitä helvettiä pitäis tehdä, kiinostaako ketään??. Seuraavaksi kun jotain puukotetaan niin se on varmaan poken vika et mitä vittua ei ottanut puukkoa pois. Sori sori avautuminen mute ei oo helppoa hoitaa klubia, paksaa käteen 500 m2. Ja kaikkien parasta tässä ajatellaan, Redrum on mesta missä diggaillaan hyvää musaa ja tullaan joraamaan

.. ja kaikki osapuolet osaavat olla näköjään myös yhtä –  rasistisia…

Tämä on taas mainio esimerkki siitä, että rasismi ei todellakaan ole Valkoisen HeteroMiehen yksityisomaisuutta. Sitä harrastavat kaikki kulttuurit, rodut, ihonvärit ja kansat. Valkoisten erikoinen piirre on yosin rasimsimin ja itseinhon suuntaaminen omiin – kuten tuossa yllä olevassa esimerkissäkin.

Kun yhteiskunta monikultturisoituu, se muuttuu myös turvattomammaksi kuin yksikulttuurinen yhteisö. Eri kullttuurien väliset kitkat pahenevat, synnyttävät rasismia ja – kuten tässäkin tapauksessa – rasistista väkivaltaa.

Kuka haluaa muuttaa Suomen tällaiseksi yhteiskunnaksi?
Kenen intresseissä on rasismin ja väkivallan lisääntyminen?

Mainokset