Eduskunnassa on käyty keskustelua rautatäti Astrid Thorsin väkisin ajamasta Uudesta Uljaasta Ulkomaalaislaista. Olen aikaisemmin kommentoinut tätä erehdysten sarjan viimeistä episodia, joten en puutu siihen tässä sen kummemmin.

Eduskunnassa käyty keskustelu löytyy täältä.

Tämän keskustelun(kin) pohjalta täytyy todeta, että Kari Rajamäki (sd) on mies paikallaan. Älkää toki erehtykö uskomaan, että kaikki demarit olisivat samanlaisia.

Lainaan tähän muutaman Rajamäen kommentin – ennen kuin kerron todellisen asiani.

Nimittäin erityisesti kiinnitän vielä huomiota siihen, että meillä on myös turvapaikkajärjestelmän väärinkäyttöä. Tältä osin pitää nämä kriteerit olla kunnossa. Esimerkiksi humanitaariset syyt tarkkaan määritelty, tekniset esteet tarkkaan määritelty ja selkeät ohjeet myöskin viranomaisille. Näiden tarkkojen aikarajojen osalta en usko, että vuoden kuluessa viranomaistyössä välttämättä tulemme onnistumaan, jolloin me ikään kuin luomme tätä kautta esimerkiksi Ruotsin neljän vuoden käytännöstä rajusti poikkeavan tilanteen. Siis tällä haluan vaan todeta, että nyt on tuotu esille turvapaikkajärjestelmään liittyvää kaksi keskeistä elementtiä. Me emme käsittelisi maahanmuuto- ja turvapaikkapolitiikan laajaa kokonaisuutta EU-mitassa eikä täällä viitatakaan yleiseen linjaan, vaan halutaan Suomen lainsäädäntöön, joka on liberaaleimpia EU:ssa, halutaan kaksi keskeisen osan muutosta, murentamista. On tekniset esteet ja väljä humanitaariset syyt -määritelmä, joka tulee, mikäli ministeri Thors ohjeistaa, varmasti olemaan myöskin väljä.

Minä pelkäsin aikoinani, että ministeri Thors on lähdössä Ruotsin tielle. Ministeri Thors on menossa paljon pitemmälle kuin Ruotsin tie. Ruotsi on tehnyt tänä vuonna jo Tukholman alueella 6 000 kielteistä päästöstä irakilaisista, ja tältä osin EU:n linja ja Ruotsin linja alkaa olla nyt ihan toinen kuin mihin ministeri Thors pyrkii Suomessa. Jäljet näkyvät.

Tämä menee hyvin lähelle ihmiskauppaa. Kun sallitaan laitonta maahanmuuttoa Euroopan unioniin työnantajien tai viranomaisten toimesta, niin ollaan sallimassa käytännössä ihmiskauppaa ja vakavimmillaan jopa vielä järkyttävämpiäkin rikoksia. Eli tässä suhteessa tarvitaan laittoman maahanmuuton torjuntaa, EU:n yhteistä maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaa. Ja on selvä, että meilläkään viranomaiset eivät tunnista näitä, eivät varmaankaan, jos ministeri vielä lähtee viemään asiaa muusta EU:sta poiketen niin, että annetaan väärä signaali. Kyllä löytyy äkkiä käyttöä näille väljennyksille.

Tarkkaa havainnointia. Nyt näyttää viimeistään siltä, että Rajamäki on pienen ihmisen asialla – niin suomalaisen kuin muualtakin kotoisin olevan.

Mitä muuta oli sitten mielessäni?

Thorsin ansioksi täytyy todeta, että hän on loistavasti pystynyt käyttämään 9000 silmään kusemansa ihmisen valtakirjan muuttaakseen Suomen haluamakseen.

9 000 äänestäjän vähemmistö – eli käytännössä yksin Astrid Pitkätossu – pyyhkii takamuksensa 5 000 000 ihmisen elämillä ja mielipiteillä.

Politiikka on universaalisti politiikkaa ja valta on universaalisti valtaa. Myös vallan toisten käsiin antavien ihmisten typeryys on universaalisti typeryyttä.

Thorsin häikäilemätön omien tavoitteiden ja etujen ajaminen – vastoin enemmistön mielipidettä – ei eroa kuin keinoiltaan diktaattoreina ja tyranneina kehitysmaissa vaikuttavien hallitsijoiden toimista.

Tämä – jos mikä – on loistavaa poliittista vallankäyttöä ja siitä kannattaisi kaikkien politiikassa mukanana olevien ottaa oppia.

Olen muuten alkanut hiljalleen kääntymään pakkoruotsin kannattajaksi. Kuten joskus aikaisemminkin olen todennut, kaksikielisyys ja virkamiesruotsi pitävät huolen siitä, ettei turvallisuusviranomaisten joukossa nähdä kovinkaan eksoottisia tapauksia.

Pistäkää muksunne ruotsalaiseen kouluun ja vallatkaa RKP. Meikäläinen on siihen jo vähän turhan vanha.

Lähde: Eduskunta

Jk. Palaaan – sen lupaan – Minna Sirnön ja Anni Sinnemäen aivopieruihin tulevaisuudessa. Uskokaa pois…

Advertisement