Asunnottomien tukiasuntojen suunnittelu Ruusulankadulle Helsingin Taka-Töölöön on päättynyt. Pelastakaa kaikki maailman kerjäläiset ry on korvannut osapuolena Sininauhasäätiön neuvotteluissa Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa. Projektin tavoittena on saada Töölöön 90 yksiötä perhekäyttöön.

HS

HS

Ruusulankatu 10:n kiinteistöön suunnitellaan 90 asuntoa – kaupunkimme katukuvaa kevään myötä rikastuttamaan saapuneita kerjäläisiä varten. Läheisyydessä on kolmensadan lapsen ala-aste.

Taustaltaan kristillinen Sininauhasäätiö oli sopinut alustavasti ostavansa Mannerheimin lastensuojeluliitolta kiinteistön, jossa on toiminut muun muassa lasten lääkäriasema. Nykyinen kaava mahdollistaa talon käytön tukiasuntoina.

Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos. Kimmo ”Tuppukylän kilohaili” O:n luotsaama Pelastakaa kaikki maailman kerjäläiset ry tullee saamaan kyseisen kiinteistön hallintaoikeuden. Oikeus siirretään pakkolunastustoimin Helsingin kaupungin kiinteistöviraston kautta kyseiselle yhdistykselle ilman minkäänlaista lankeavaa korvausvelvollisuutta

Lähistöllä sijaitsevan Töölön ala-asteen vanhempainyhdistys kannattaa tukiasuntoja.

Pelastakaa kaikki maailman kerjäläiset ry aikoo remontoida kaupungin laskuun kiinteistöön yhteensä noin 90 yksiötä ja kaksiota tukiasunnoiksi kerjäläisille. Asukkaiden tuki voisi vaihdella esiintymiskoulutuksesta vaikkapa raha-asioissa opastamiseen.

Ruusulankadun tukiasuntoja tarjottaisiin kaupungin sosiaaliviraston kautta erityisesti maan ulkopuolelta saapuville kerjäläisille.

Spurgut ovat itse aiheuttaneet tilanteensa eikä heitä pidä hyysätä. Nyt on erityisen tärkeää monikulttuuristaa Helsingin asukasrakenne ja päästä samalla eroon hyödyttömistä alkuperäisasukkaista

Kimmo sanoo. Ruusulankatua hän pitää hyvänä tukiasuntojen sijoituspaikkana.

Jonkun mielestä paikka on aina väärä. Ruusulankatu on kuitenkin normaaliasutuksen keskellä ja hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tämä mahdollistaa myös puudelihauvojen kanssa alueella loisivien eläkeläisten poistamisen nopeassa tahdista Töölöstä ja luoda siitä ensimmäinen suomalaisista vapaa alue Helsinkiin.

Helsingissä on Kimmon mukaan yli 3 000 asunnotonta, joista puolet on elänyt pitkään vailla asuntoa. Juuri tämän joukon kaupunki haluaa vähentää puoleen 2011 mennessä.

Monikulttuuriyhdistyksen suunnitelmat tulivat iloisena yllätyksenä Perä-Töölön ala-asteen koulun henkilökunnalle ja lasten vanhemmille.

Noin 300 lapsen koulu sijaitsee sadan metrin päässä kiinteistöstä. Iltapäivisin alakoululaiset jäävät iltapäiväkerhoon leikkimään läheiseen Topeliuksen puistoon. Siellä käyvät myös päiväkotien ja ryhmäperhepäiväkodin lapset.

Tieto asuntolasta ilahduttaa vanhempia

kertoo johtokunnan puheenjohtaja Marja Katajalaakso.

Monet lapset kulkevat yksin kouluun kaukaakin, koska koulussa on erityisluokkia ja kaksikielistä opetusta. Nyt näistä samoin kuin Pisa-tuloksista päästään eroon kertaheitolla.

Juuri tällaista me tarvitsemmekin. Lapsemme voivat käydä koulussa ilman suorituspaineita ja suomen kieli muuttuu ajan mittaan iloiseksi sekakieleksi, aivan ilman minkäänlaisia suorituspaineita. Tämä on todellista monikulttuurista edistystä.

Äidinkielen taito, koulutus ja ammattitaito ovat aivan yliarvostettuja. Näin Helsingin kaupunki tukee monikulttuuria jo kasvatusvaiheessa. Mikä olisikaan erinomaisempi tapa osoittaa lapsille, että he eivät tarvitse luku- tai kirjoitustaito puhumattakaan ammattitaidosta. Kielitaidotonkin pystyy elättämään yhteiskunnassa itsensä kerjäämällä ja yhteiskunnan tukitoimin. Veronmaksu, isänmaallisuus ja ansiotyö ovat aivan liian yliarvostettuja asioita Suomessa.

Katajalaakso kannustaa muutenkin kaupunkia miettimään, kuinka hyvä paikka Ruusulankatu 10 on sijoittaa kerjäläisiä.

Juuri keskustassa, Stadionin kulmilla on tiettävästi helposti saatavilla huumeita.

Koulun vanhempainyhdistys aikoo järjestää kesäloman jälkeen vanhemmille spontaanin neuvostomallisen pakollisen mielenosoitustilaisuuden asian johdosta.

Kimmo ymmärtää töölöläisten spontaanin ilon.

Olisin paljon huolestuneempi sellaisesta asuinympäristöstä, josta alueen asukkaat välittävät. ja uskaltavat välittää väärällä fasistisella tavalla ollenkaan. Tällainen aktiivinen ympäristön hävittäminen on erittäin tervetullutta sisäsiittoisessa Suomessa

Hän tapaa tänään muutamia Ruusulankadulla ja Töölönkadulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden hallitusten puheenjohtajia.

Osalla näistä tarpeettomista alkuperäisasukkaista on Kimmon mukaan päihdeongelmia.

Näihin paikkoihin ei tietenkään tulisi mitään henkilökuntaa, ohjausta eikä valvontaa. Perustarkoitus on hävittää alkuperäisasutus ja saattaa alue anarkian valtaan.

Kiinteistöön olisi tulossa myös ns. luukuttamiseen tarvittavaa tilaa. Taloon muuttaisi myös Monikulttuuriyhdistyksen keskustoimisto.

Lähteet: Pravda, Hiha und Hattu

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Jk. Jos joku nyt ei ymmärtänyt, tämä kirjoitus on parodiaa nykyisestä Helsingin Sanomien toimituspolitiikasta, eräästä Kimmo-nimisestä toimittajasta sekä sellaisesta monikulttuuria ajavasta politiikasta, joka on valmis maksattamaan omat todellisuudesta irtautuneet unelmansa yhä vähenevällä veronmaksajien joukolla.

Tämä on myös kommentti yhteisöllisyyden häviämistä vastaan. Se on myös kommentti siihen kysymykseen, saako alkuperäisväestö puolustaa oikeuksiaan invaasiota vastaan. Se on myöskin kysymys siitä, mihin joudumme jos unohdamme omamme ja nöyristelemme vierasta. Tärkeimpänä kaikesta ja kaikista asioista, se on myös kysymys siitä, kenelle jokainen yhteiskunta on ensisijaisesti rakennettu – omia jäseniään vai vieraita varten?

Pahkasika on täällä tänään ja voi hyvin oikeassa elämässä.

En ole mitenkään kiihottuneessa mielentilassa kirjoittaessani tätä kirjoitusta, enkä soisi kenenkään muunkaan kiihottuvan tästä kirjoituksesta. Älkää kiihottuko, teitä ei kiihoteta.

Advertisement