Erkki Tuomioja on pitkän ajan kuluessa pyrkinyt esiintymään liberaalina ja suvaitsevaisena henkilönä.

SDP:n puoluekokouksen ja kiihkeän puoluejohtajakisan tiimoilta, kannattaa tutustua myös Ekin todellisiin ajatuksiin ja arvoihin. Hän itse ne – kai kuitenkin – uskottavimmin osaa kertoa. Erkki Tuomiojan blogista blogattua:

Hyviä uutisia

Tamperelainen sarjasolvaaja on lopultakin saanut kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion pitkään jatketusta halventavien ja loukkaavien kirjoitusten julkaisemisesta netissä. Kunnianloukkausten lisäksi tuomio tuli myös kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta.

Tuomio on ensimmäinen kunnon muistutus siitä, että samat säännöt ja lait kuin muussakin julkistamisessa ja käyttäytymisessä pätevät myös silloin kun tekopaikkana on netti. Kauan tätä puuttumista onkin saanut odottaa, sekä yleensä että nyt tuomitun miehen tekojen osalta erikseen. Mieleen hiipiikin epäilys, että pitkään presidenttiä, ministereitä ja kansanedustajia solvannut kirjoittaja teki ratkaisevan virheen vasta, kun solvaukset kohdistuivat myös käräjätuomariin, syyttäjiin ja rikoskomisarioon.

Kaunis näyttäisi olevan suvaitsevaisen mieli – suvaitsevaisuudesta tässä puhumattakaan. Muistattehan mitä minä kirjoitin camp-huumorista.

Jos oikein jaksan dementoitunutta mieltäni ja muistiani pöyhiä, saattaisin löytää jostain myös Tuomiojan eduskunta-avustajan, Esa Suomisen, mielipiteen. Sellaisen, jossa hän pistää kuriin kysyvän äänestäjän. Sellaisen äänestäjän, joka uskaltaa ajatella vastoin sosialidemokraattista totuutta. Sellaiselle äänestäjälle voi vastata sähköpostissa; kunhan kasvat, keskenkasvuinen, natsi ja ymmärrystä vailla.

Sosialidemokraatit näyttäisivät löytäneen lääkkeen myös mielenterveysongelmiin – toisinaan ajattelijat voi toki lyödä nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä myös samaan nippuun. Vankeusrangaistus näyttäisi tässä ratkaisevan ongelman – toisin kuin nykyisen sosialidemokraattisen kriminaalipolitiikan kohdalla ryöstäjien, väkivaltarikollisten ja raiskaajien kohdalla.

Heidäthän tämä nykysysteemi haluaa päästää pois ehdollistamisesta ja jakaa ainoastaan avohoitotuomioita.

Hullut ja toisinajattelijat vankilaan – atari-rikolliset kadulle.

Näinhän tehtiin myös Neuvostoliitossa, siellä missä vallankahvassa olleen nomenklaturan arvostelu oli pakkoleirituomiolla tai mielisairaalapassituksella kriminalisoitua.

Kyllä sosialistinen humanisti osaa ….

Kannattaisikohan kaivaa arkistoja? Vielä tässä vaiheessa, ennen kuin Puolueen poliisi takavarikoi vehkeet? Ennen sitä, kun valtaapitävien arvostelu on oikeasti rangaistavaa tässä maassa.

Minun mielestäni, me emme ole kovin kaukana siitä…

Koska – nykyisen systeemin mukaan – valtaapitävän arvostelu on raskaampi rikos kuin rivikansalaisen herjaaminen. Tai ainakin siitä saa suuremmat korvaukset.

Mitä luulette?

Lähde: tuomioja.org


Site Meter

Mainokset