Hilpeä vihertattimme Joni ”150 senttiä liikkuvaa seksiä” Pelkonen Imatralta ansaitsee ajoittain kovasti  kaipaamaansa huomiota.
Joni on kirjoituksineen ylittänyt jo kauan aikaa sitten ns. parodiahorisontin. Jotta Jonin ei tarvitsisi yrittää niin julmetusti enää, Kullervoblogi julkaisee ihan vinkkinä Joni pari viimeisintä röpöstystä.
Olkaa hyvät.
Joni Pelkonen permalink
December 21, 2009

Hommalaisten “keskustelu” tyyliin kuuluvat olennaisesti henkilökohtaisuudet, joiden avulla pyritään osoittamaan keskustelija huonoksi ja ikäväksi persoonaksi ja siksi automaattisesti jo etukäteen väärässäolijaksi.


Edellisenä päivänä Joni suhtautui näin aikuismaisen asiallisesti Jussi Halla-ahoon:

Joni Pelkonen permalink
December 20, 2009

Eiran Nero on pelkkä epäsosiaalinen itsekäs nilkki. Helsingin kaupunginvaltuustossa olisi tarkoitus hoitaa kaikille kaupunkilaisille yhteisiä asioita, tutustua kehittämistä kaipaaviin asioihin ja ehdottaa niihin parannusehdotuksia. Ehdotuksia voi vaikka pyytää tavallisilta ihmisiltä ja sitten kertoa ne päättäjille.

Valtuutetun toinen yhtä tärkeä tehtävä on välittää tietoa päätöksenteosta äänestäjilleen. Valtuutetuillehan jaetaan paperikopiot jokaisen lautakunnan tekemistä päätöksistä ja saaduista aloitteista ja ehdotuksista.

Halla-aho on tahallaan jättänyt molemmat työt täydellisesti tekemättä. Hänen sivuillaan ei ole näkynyt sanaakaan kaupunginvaltuuston työstä. Ilmeisesti hän ei ole edes vilkaissut saamiaan kopioita lautakuntien pöytäkirjoista. Hän on kyllä istunut paikalla joka ainoassa valtuuston kokouksessa nostamassa kokouspalkkion, joka taitaa olla tällä hetkellä lähes 400 euroa.

Lisäksi Jussi-pussi istuu jossain lautakunnassa, sielläkään hän ei ole tehnyt yhtään mitään.

Mitä tapahtuisi jos kaikki valtuutetut ottaisivat samanlaisen raivostuttavan hälläväli-asenteen? Mitään päätöksiä ei voitaisi tehdä, mitään ei tapahtuisi, mitään ei rakennettaisi eikä kehitettäisi eikä korjattaisi, yhdenkään kansalaisen tekemää kansalaisaloitetta ei käsiteltäisi (sillä kuka tahansa kuntalainen saa suoraan tehdä aloitteen) jne.

Ei tuollainen saatanan pelle ole pelkästään naurettava vittuileva ylimielinen kukkoilija, hän on lisäksi vastuuton idiootti jonka vuoksi tälläkin hetkellä yksi valtuustopaikka ja yksi lautakuntapaikka on tyhjäkäynnillä, niistä on helsinkiläisille yhteensä kymmenien tuhansien eurojen kustannukset vaalikauden aikana mutta Halla-aho ei suvaitse tehdä tuon rahan eteen mitään hyödyllistä. Siinä sitten kelpaa vittuilla somalien sossutuista.

Aika höpönassu tämä  (21 ääntä kunnallisvaaleissa kerännyt kunnallispolitiikko) Joni…

Site Meter
Mainokset