Hyvää päivää, täällä jälleen Radio Jore Vaan, Absurdistan. Ehdottoman stalinistisen luotettava lähteenne –  joka yleensä vastaa kysymyksillä ja aniharvoin  vastaa kysymyksiinne, mutta siirtää aina ja ehdottomasti  siirtää vastuun kaikesta (jopa Bodomjärven murhista) kuulijalle.

Kysykää meiltä mitä te haluatte, me vastaamme teille mitä me haluamme.

Meiltä kysytään;  mitä mieltä olette Neil Hardwickin uudesta elokuvasta?

Me vastaamme; Rohkeana ja ennakkoluulottomana uussuomalaisena Hardwick uskaltaa laittaa mustan pojan ja valkoisen tytön elokuvassaan intiimiin kohtaukseen keskenään.

Me huomaamme myös, että Hardwick on kuuliainen monikulttuuriselle standardille ja jargonille. Mikähän huuto siitä olisi syntynyt, jos Hardwick olisi laittanut kaljun suomalaispojan ja ympärileikatun somalitytön samaan kohtaukseen.

Hardwick toteaa kuitenkin, ettei ole kuullut ikäviä kommentteja missään muualla kuin nettipalstoilla.

Netti on semmoinen Kaisaniemen puisto, jossa maleksii kaikenlaisia häriintyneitä ja sekakäyttäjiä. Ne kirjoittavat mitä kirjoittavat. Suoraan sanottuna en suostu ottamaan sitä kauhean vakavasti, ohjaaja raamittaa.

Tämä kannattaa suodattaa Hardwickin ikioman (ja ainutkertaisen) todellisuuden kautta:


Uudet lääkkeet ovat kuitenkin merkittävästi riskittömämpiä kuin vanhat, jotka voivat aiheuttaa joillekin myrkytyksen. Tästä on kokemusta mm. Neil Hardwickilla, joka oli kuolla psyykenlääkkeiden aiheuttamaan maksasairauteen. Neil Hardwick on kuitenkin vakuuttanut, että ilman psyykenlääkkeitä hän ei olisi hengissä.

Radio Jore Vaan on tyytyväinen siitä , ettei SSRI-lääkitys ja Hardwickin mielikuvitus yhtyneet toisiinsa jossain muissa yhteyksissä.

Radio Jore Vaan vaikenee tältä illalta – hyvää ötyä, muistakaa kansalaiset, että kansanvalta on pötyä… ei ammuta kuollutta hevosta.

Site Meter
Advertisement