Viestit tarkastetaan – ainakin tällä hetkellä – etukäteen, mutta niitä ei sensuroida jälkikäteen.

Kaikki mielipiteet – myös blogin virallisesta linjasta poikkeavat – ovat sallittuja. Asiattomuudet ja herjaavat kirjoitukset jätetään julkaisematta (pääsääntöisesti), koska herjaus ei ole mielipide. Pääsääntöisesti tämä tarkoittaa sitä, että blogin ylläpito varaa itselleen oikeuden osoittaa typeryys – ja sen määrä.

Blogin ylläpito myös pitää oikeutenaan julkaista mitä haluaa ja jättää julkaisematta sen muun – siis mitä ylläpito ei halua julkaista.

Ylläpito pidättää oikeuden antaa IP-osoitteen mukainen kirjoituskielto ja halutessaan julkaista asiattomuuksia suoltava IP-osoite. Yllä mainittujen asioiden lisäksi kiellettyjä asioita ovat:

* Kaikenlainen muukin asiaton kielenkäyttö ja muiden keskustelijoiden tai blogin ylläpidon -asiaton, mitä se kulloinkin tarkoittaneekaan – nimittely.
* Spämmäys.
* Floodaus
* Tilan ja ajan varastaminen.
* Pilkunviilaus ja itku kirjoitusvirheistä

Peruslähtökohtana voidaan pitää sitä, että jokainen ohjesääntö on terveen järjen korvike kyvyttömien ja lahjattomien tueksi – vähän kuten kulloinenkin käsitys korrektista ja kieliopiltaan oikeasta tekstistä.

Lainaan tähän myös hyvin muotoiltua Jussi Halla-ahoa. Tämä blogi

ei ole varaventtiili väärinymmärretyille runoilijoille. Hankkikaa oma bloginne. Niitä saa ilmaiseksi.

Tämä liittyy myös siihen, jos – ja kun – aina ajoittain, joku itkee täällä kadonnutta sananvapauttaan. Toteuttakaa sitä sananvapauttanne omissa blogeissanne. Tämä blogi ei ole demokraattinen. Tämä blogi edustaa varsin suppeaa osaa yhtään mistään ja sen vuoksi täällä on turha vedota sananvapauteen. Ylläpito on täällä se kuka sanoo viimeisen sanan.

Medialla on julkaisuvapaus, mikä tarkoittaa sitä, että median toimituksella tai omistajalla on oikeus valita, mitä sisältöä mediassa julkaistaan. Esimerkiksi sanomalehtien mielipidepalstan sensuuri ei riko sananvapautta, vaan tässä yhteydessä sananvapaus tarkoittaa sitä, että jokaisella on oikeus tehdä oma media, jossa julkituo oman mielipiteensä, ja käyttää niitä muita medioita, jotka siihen vapaaehtoisesti suostuvat, tai viestiä medioita käyttämättä.

Sananvapauteen ei kuulu oikeus saada muilta apua sanomansa levittämiseen, vaan oikeus levittää sanomaansa ilman, että muut sitä pakkokeinoin estävät

Ja tärkeimpänä tietysti se disclaimer:

Tämä blogi sisältää kirjoittajiensa henkilökohtaisia poliittisia mielipiteitä. Niitä ei pidä – eikä saa – ottaa totuuksina. Vieraskirjaan kirjoitetuista mielipiteistä sekä kirjoitusteni kommentointiosioihin jätetyistä kommenteista vastaa jokainen kommentoija juridisesti itse.

Sääntöjä muutetaan tarvittaessa. Kirjoittamalla kommentin (ilman julkaisukieltoa) hyväksyt nämä säännöt.

Tältä pohjalta – tervetuloa keskustelemaan.


Site Meter

Advertisement

3 vastausta to “Keskustelun säännöt”


 1. Kolmas maailmansota.
  Tasa-arvon lopullinen tulos.

  FALUN GONGIN NOUSU JA UHO Kiinassa 2020 alkanut demokratisoituminen oli lopettanut kommunistien diktatuurin ja nostanut vainotun Falun Gongin kannattajat suosituiksi .
  Länsimaissa auringonkehrän tunnuksen alla toimivaa liikettä kauhisteltiin ja myös Venäjä tunsi olonsa vaivautuneeksi.
  Venäjän harvaanasutut Kiinan lähialueet kiinnostivat kiinalaisia ja Mantsuriassa asui jo suuri kiinalaisvähemmistö. Se oli päässyt muodostumaan Venäjän heikkouden aikana

  Venäjä oli hitaasti toipumassa internatsismista ja feminismistä. Kiinalaissiirtolaisuutta pyrittiin estämään ja omaa väestöä houkuteltiin alueelle.
  Väestösuhteet olivat kuitenkin Kiinan eduksi 160 miljoonaa 1 200 miljoonaa vastaan.

  Kiinassa oli pidetty 2026 vapaat vaalit ja Falun Gong oli menestynyt niissä hyvin saaden 20% äänistä eli saman verran kuin kommunistit.
  Länsimaiden tukemat ns. demokraattiset puolueet olivat pystyneet muodostamaan vaivoin horjuvan hallituksen.
  Se kamppaili pysyäkseen vallassa, mutta kansainvälinen lama ja huono taloustilanne ajoi yhä enemmän ihmisiä kommunistien ja Falun Gongin riveihin.
  Kesällä 2030 Kiinassa pidettäisiin taas vaalit ja mielipidetiedustelut lupasivat vallanvaihtoa.

  SODAN TUULET Yhdysvalloissa oli jo pitkään seurattu huolestuneneena Euroopan tilannetta ja muslimien vallannousua. Kaksi maailmansotaa oli jo Euroopassa käyty ja kolmas oli ovella.
  Serbian pommitukset 1990-luvulla olivat saaneet jatkoa 2020 luvulla. Euroopan asioihin sekaantuminen ja pommittaminen jatkui.
  USA oli jo saanut mulattipresidentin ja maa oli muutenkin heikentynyt. Ei kuitenkaan niin paljon että nainen olisi valittu presidentiksi.
  Intiaanit olivat käytännösä kadonneet joten rasismiongelmaa ei enää ollut.
  Toisin oli Euroopassa. Alkuperäisasukkaat olivat vielä suuri ongelma.
  Nykyinen latinopresidentti oli mestitsi ja ymmärsi Euroopan tilannetta.
  Sukujuuret olivat kadonneissa intiaaneissa ja Euroopassa.

  Vihanpito muslimien kanssa Eurabiassa oli yhä kasvanut. Ydinaseiden avaimet olivat jo Ranskassa ja Saksassa äärimuslimien hallussa. Vaihtoehtoja ei paljon ollut.

  KOLMAS MAAILMANSOTA oli ovella ja siitä tulisi hirveä. Tasa-arvon ja demokratian loppu oli jo tullut aikaisemmin.
  Olisi kannattanut pitää Eurooppa eurooppalaisena tai Suomi suomalaisena.

 2. Nimetön Says:

  työvoimapolitiikka kiinnostaa päätöksentekijöitä yhtä paljon kuin pääkaupunkiseudun jätehuolto. asiaan perehtymättä päätöksentekijät tekevät päätöksiä, koska heidän on pakko. työntekijän asema Suomessa on tosiasiassa heikko – työttömän työnhakijan lähes toivoton. heille ei ole käytännöllisesti katsoen minkäänlaista suojaa viranomaisten mielivaltaa vastaan. viranomaiset rankaisevat, rankaisevat ja rankaiseva. se aiheuttaa luottamuspulan, työttömillä ei ole motivaatiota toimia yhteistyössä viranomaisten kanssa. kaikenkarvaiset työttömyysturvalainsäädäntöön kirjatut rangaistustoimenpiteet on ehdottomasti poistettava. työttömyyskorvausten taso jo sinänsä on riittävä rangaistus työstä syrjäytyneelle. työvoimatoimikuntien toiminta ei ole oikeudenmukaista ja työsuojelupiirit vetäytyvät täysin vastuusta. tarvittaisiin täysremontti kyseisissä ompeluseuroissa, joiden toiminnasta ei saa edes valittaa. monta muutakin suorittamatonta tehtävää olisi, jos vain patalaiskat poliitikot suvaitsisivat edes ottaa selvää asioista.

 3. Fin4ever Says:

  mikäs oli Höglundin Panun s-postiosoite, olis ”vähän” kysyttävää…..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s