Kullervoblogi tekee edelleen tutkimustyötä ja harjoittaa (poliittisestikin epäkorrektia) kansalaisjournalismia yhden virallisen totuuden Suomessa.

Työn alla on tällä hetkellä muutama laajempi kirjoitus.
Näitä ovat esimerkiksi teemat Yhteiskunta ja lesbopedofiilit, Suomalainen lastensuojeluhelvetti, Suuri korruptiotutkimus, Pakkomokuttajat ja yleinen mielipide, Kohtaamisia maahanmuuttajien kanssa sekä Tapaus Ali Qassim ja Suuri Apuraharetki.
Lukijoilla on mahdollisuus osallistua tähän projektiin kertomalla itseensä ja tuttuihinsa kohdistuneista vääryyksistä, ikävistä kokemuksista tai vain havainnoistaan oligarkkisessa ja monikulttuuristuvassa Suomessa. Lukijoilla on myös mahdollisuus heittää kivellä ja antaa potkua omaa sydäntään lähellä olevalle ja haluamalleen aiheelle.
Myös muita vihjeitä ja ehdotuksia aiheista otetaan ilolla vastaan.
Postia ja yhteystietoja voi jättää tämän kirjoituksen alta löytyvään kommenttiosioon. En julkaise sähköpostiosoitteita ja vastaan yksityisesti ilmoittamaasi osoitteeseen.


Kaikkien tähän osioon kirjoittavien kirjoittajien anonymiteetti on suojattu – ellei joku tahdo toisin.


Päivitys 25.11.2009:

Palautetta ja vinkkejä otetaan edelleen vastaan kiitollisuudella. Muutoksena moderoinnissa on se, että  tästä lähtien “Ottaako päähän”-sivulle jätetyt kirjoitukset julkaistaan kirjoittajan niin halutessa omina artikkeleinaan – kirjoittajan nimellä tai nimimerkillä varustettuna, kirjoittajan tahdon mukaisesti.

Kirjoituksia lisämateriaaleineen  (virustarkastettuja) voi lähettää myös sähköpostiosoitteeseen muistikuva(at)yahoo.com.

Site Meter
Advertisement

27 vastausta to “Ottaako päähän?”

 1. Dfin9 Says:

  seppo ottaa päähän

 2. Kalevi Suomesta Says:

  Ottaa päähän ja tämän saa julkaista. Luitko Kullervo päivän Hyysärin? Siellä oli tämä juttu tänään:

  Virolainen EU-työtön tuntee itsensä roskaksi Helsingin lattialla
  54-vuotiaasta Kalevista tuli helsinkiläinen toimeentulotuen saaja

  Virolainen Kalev oli marraskuisena perjantaina Helsingin Malmilla matkalla tyttärensä Piretin luo kylään. ”Virossa ei ole töitä. Jos on töitä, perustyöstä ei saa riittävästi palkkaa elämiseen. Jollei suostu ylitöihin, saa potkut”, Piret kuvasi työelämää Virossa.
  Virolainen EU-työtön tuntee itsensä roskaksi Helsingin lattialla

  Vuosi oli 2007. Etelävirolaisen Kalevin, 54, tytär oli töissä Suomessa ja sanoi isälle, että täällä tuntee tulleensa kotiin.

  Kalevillakin oli mielessä, että voisi saada Suomesta töitä rekkakuskina. Hän oli jo käynyt suomen alkeiskurssin Virossa.

  Koska tytär Piret, 28, oli Ikaalisissa, Kalevkin matkusti aluksi sinne kesällä 2007.

  ”Luin EU-direktiiviä, että virolainen voi tulla Suomeen asumaan. Ikaalisten poliisi väitti, että vain perheen, opiskelun tai töiden perusteella.”

  Ehto täyttyi, kun Kalev sai tyttären kautta heti töitä täysperävaunurekan kuljettajana.

  Tänä vuonna Kalevista on tullut helsinkiläinen toimeentulotuen saaja. Hän jäi helmikuussa työttömäksi kuljetusyrityksestä, kun ajajia vähennettiin töiden loppumisen takia.

  Kalev on yksi jo sadoista työttömiksi joutuneista virolaisista EU-kansalaisista, jotka ovat asuneet Helsingissä muutaman vuoden ja nyt päätyneet toimeentulotukiluukulle.

  Helsingin Sanomat uutisoi virolaisista toimeentulotuen saajista 28. lokakuuta. Tuolloin Helsingin sosiaalivirasto ihmetteli, mitä kaikille toimeentulotukea hakeville ihmisille pitäisi tehdä.

  Heidän oleskelulupansa peruste on, että heillä on tullessaan esittää työsopimus ja he pystyvät elättämään itsensä.

  Perustyöttömyysturva 512 euroa kuussa ei kuitenkaan riitä elämiseen ja esimerkiksi asuntolainan korkoihin.

  Siksi Malmin sosiaalivirasto on myöntänyt Kaleville kuukausi kerrallaan 320–330 euroa toimeentulotukea.

  ”Kun olen ollut Suomessa töissä, olen maksanut työttömyysvakuutusmaksut ja eläkemaksut sekä verot. Minulla on vielä lisäeläkevakuutuskin.”

  Palkasta kuljettajana jäi kuussa 2 300 euroa käteen. Ammattiyhdistykseen ja työttömyyskassaan Kalev ymmärsi liittyä vasta viime joulukuussa, joten ansiosidonnaista työttömyysturvaa ei ehtinyt kertyä.

  Entä jos Helsinki lakkaa maksamasta? Entä jos oleskelulupa perutaan, koska Kalevista on tullut liian suuri rasite Suomen sosiaaliturvalle?

  ”Yritän taistella, että pysyn pinnalla, kunnes saan työtä tai pääsen koulutukseen.”

  Viime vuonna Kalev osti kerrostaloasunnon Helsingin Pihlajamäestä. Siinä on kiinni omaa rahaa 40 000 euroa, ja pankkilainaa on 120 000 euroa.

  ”En halua menettää asuntoa. Suomessa on rauhallista elää, töissä ollessa rahat riittävät ja voi käydä lastenlasten kanssa Linnanmäellä.”

  Kalevin tyttärellä Piretillä on 6- ja 8-vuotiaat lapset, perhe asuu pääkaupunkiseudulla.

  Kalevin vaimo työskentelee ison yrityksen pääkirjanpitäjänä Põlvassa Virossa.

  ”Olemme jo niin vanhoja, että voimme asua eri maissa. Vaimo käy Suomessa kerran kuussa, nyt minulla ei ole varaa matkustaa sinne usein.”

  Jos side Suomeen olisi höllä, Kalev olisi jo luovuttanut.

  ”Olen kuin roska lattialla, ja minulla on siitä huono omatunto. Olen kuitenkin pärjännyt, mistä kiitos monille suomalaisille viranomaisille, jotka ovat auttaneet minua.”

  Kalev haluaisi yrittäjäkurssille, jotta voisi perustaa pienen kuljetusyrityksen.

  ”Olen käynyt työhaastatteluissa. On sanottu, että paikka on jo täytetty tai kielitaito ei riitä. Rakennushommia olisi, mutta selkä ei kestä niitä töitä.”

  Yrittäjän starttirahan ja liikenneluvan edellytys olisi alan koulutus.

  ”Olen täyttänyt 18 kurssihakemusta. Minulla on virolainen ja suomalainen tuttu, jotka olisivat kiinnostuneita firmasta.”

  Ottaa tosiaan päähän. Sairastuin kymmenisen vuotta sitten ja jouduin fattan luukulle Stadissa.

  Ensiksi piti myydä auto pois, jotta saisi toimeentulotukea. Kun olin myynyt auton pois minulle sanottiin, että tuolla rahalla elätkin sitten hyvin puoli vuotta, tule uudestaan jos on ”oikea hätä”.

  Ei ne rahat pitkälle riittäneet. Jouduin vippailemaan rahaa. Olin tyhmä ja annoin tuttujen ja sukulaisten maksaa vipit tilille.

  Menin uudestaan fattaan ja siellä sanottiin, että sihän olet saanut rahaa. ”Oletko tehnyt töitä pimeästi sairaana?”

  Ei auttanut selitykset. Kolmen kuukauden kuluttua uudestaan luukulle.Nyt sanottiin, että myy asunto pois. Myin asunnon pois ja menin takaisin fattaan.

  Nyt sitten sanottiin, että jäi liikaa rahaa asuntokaupasta, et saa stadin kämppää ja tuolla rahallahan elää komeasti vuoden.

  Meni kämppä, auto ja terveys. Ja mitään ei tullut yhteiskunnalta takasin.

  Niin että arvaa vituttaako lukea tällaisia kirjoituksia?

  Kalevi: Varmaan vituttaa. Toivottavasti asiasi järjestyvät, kiitos kirjoituksestasi. Kirjoitustasi on stilisoitu helpommin luettavaan muotoon.
  Ylläpito


 3. […] 15.11.2009 Kalevia ottaa päähän – ottaako Sinua? Posted by Kullervo Kalervonpoika under Kaikuja ajasta, Kansalaisjournalismia, Lukijan pyynnöstä, eu | Avainsanat: Kalevi, toimeentulotuki, yhteiskunnalliset tuet, yhteiskunta | Leave a Comment  Nimimerkki Kalevi lähestyi tätä blogia tänään omalla tarinallaan. […]

 4. Maastamuuttaja Says:

  Kirjoitus tuo esille sosiaaliturvaan piiloitetun mekanismin, jolla valtio varastaa turvakohteen omaisuutta, osina tai kokonaan. Työuran aikana säästämällä hankittu omaisuus otetaan huomioon sosiaaliturvan oman maksuosuuden määrittelyssä (esim. hoitokodin maksuja nostavana tekijänä) kunnes turvakoneiston uhri joutuu vaihtamaan omaisuutensa rahaksi, usein alihintaankin. Myynnistä saadut varat toimivat sitten jatkossa edelleen sosiaaliturvan tason laskemisen perusteluna.

  1. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Tämä liittyy samaan asiaan.

  2. Perseestä Says:

   Nykysosialismi vie tuhkatkin pesästä. Parempi olisi olla maahanmuuttaja tai täysin perse auki.

   1. suvereeni Says:

    Vastaan tähän jo vanhaan viestiin seuraavasti: kannattaa selvittää miten saat toisen maan kansalaisuuden. Tosi sissi hommaakin sitten jonkun sopivan sotatoimialueen passin humanitäärisine bonuksineen. Rikokseen tai petokseen en usuta: teet vaan oikein ja kunnolla niin EY-tuomioistuinkin (tjsp) on puolellasi. Tässä vihjettä ja jos tämäkin tilkitään niin enintään hupenevat kai mamujenkin konstit.

 5. Vappu Pimee Says:

  ”Ja seuraavana talosta häädetään…”

  Suomen Kalevi


 6. […] Ei ihme,että tässä nykyisessä menossa pääsee tapahtumaan tällaista. […]

 7. rovot vei vorot... Says:

  kirjoitin 4 tekstiä tähän, ja päädyin pyyhkimään kaikki.
  tämä saa olla viimeinen.

  minua vituttaa kela,
  vituttaa etten saa tienata käytännössä mitään (olikohan 170e)
  kuukaudessa saadakseni täydet tuet,
  yritän keskittyä opiskeluun. olen syönyt kaurapuuroa viimeiset 2 viikkoa, en syö päivisin mitään,
  kelan ja työkkärin yhteistyö on täyttä paskaa,
  joka saatanan paperissa ja lausunnossa on jotain hämärää,
  kela odottaa lausuntoa työkkäristä, ilmoittamatta mitään minulle,
  työkkkäri odottaa pyyntöä kelasta, jotta lähettäisi lausunnon sinne,
  aika kuluu, ja ihminen on rahaton,
  miten vitussa sossusta saa yhtään mitään?
  miten nistit saavat rahaa sossusta? en ymmärrä, yritin selvittää onko mahdollista saada sieltä jotain ja minulta vaaditaan 20 liuskaa papereita, todistuksia, työtodistuksia, reseptejä, lausuntoja ja muuta (suoraan sanoen) paskaa.
  kaiken lisäksi täytettäväksi annetaan papereita jotka toinen virkailija toteaa täysin vääriksi…
  en ymmärrrä miten kukaan (vieläpä esim huume riippuvainen) selviää byrokratiasta.
  hain tukea kelasta, minulle työnnettiin käteen paperit jotka ovat tuelle johon olen oikeutettu vähintään kymmenenvuoden työkokemuksen jälkeen.. olen alle 25 vuotias.
  liitteeksi toiseen paperiin tarvitsin tämän tämän ja tämän paperin,
  papereita viikon kasaan haalittuani ilmoitetaan että tarvitsen toisia papereita, ja näitä en oikeastaan olisi edes tarvinnut, koska
  osa tiedoista on kelan järjestelmässä jo.

  joku kaunis päivä otan kirveen rumaan käteeni ja marssin kaduilla.

  vituttaa myös yle maksu, mitä helvettiä kukaan on velvollinen todistamaan ettei omista televisiota, tai yleensäkään yhtään mitään kenellekään?
  mitä tapahtui sanonnalle, syytön kunnes toisin todistetaan?

  1. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Jos tuntuu pahalta, niin anna palaa vaan.

  2. suvereeni Says:

   Niin, löydätkö vanhan kansan sanontojen sijaan jostain laista todella sellaista kohtaa jonka mukaan henkilö on syytön kunnes toisin todetaan? Ellei sitä laista löydy aukeavat mielipuoliset mahdollisuudet, ja tuntuukos koskaan siltä että vääryyttä tapahtuu? Ja mitä sitten mitä laissa lukee jos sitä rikkoo apparatus joka itse säätää lait ja valvoo itse itseään?

 8. Krisu Says:

  Suomessa ollaan Thorsin suulla ehdotettu sellaista, että kunnat pakotettaisiin ottamaan vastaan pakolaisia, jos muu ei auta. Kunnissa on esiintynyt kieltämättä tiettyä kapinahenkeä. 😀

  Ruotsissahan tämä on jo kauan ollut asioiden laita, vaikka varmaan harvemmin ollaan jouduttu turvautumaan ihan konkreettisesti pakkokeinoihin. Yleensä tehokas kampanja poliittisen eliitin, ”vasemmistolaisen” ”älymystön” ja median taholta, jossa kunta ja sen asukit leimataan natseiksi ja partasuiset pakolaislapset kärsiviksi jeesuksiksi, on riittänyt. Ja jos ei muu auta, kierretään kunnallinen päätöksenteko käyttämällä yksityisiä yrityksiä. Kuten nyt Vellingessä.

  Ny on noussut kohua Vellinge-nimisestä kunnasta, joka koostaan ja vauraudestaan huolimatta kieltäytyy vastaanottamasta turvapaikanhakijoita, jopa partasuisia pienokaisia.

  Asukkaat ja kunnanjohto ovat sanoneet melko suoraan, että he viihtyvät Vellingessä ilman integraatio-ongelmia. Nyt sama mediamylläkkä on käynnissä. Dagens Nyheter tekee listaa rasistisimmista kunnista, Moderaterna ”ottavat etäisyyttä” kunnanjohtajaan, joka ei kaikesta päätellen olekaan M (ämmä).

  2007:
  ”Vellinge säger nej”:
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/vellinge-sager-nej-till-flyktingar-1.452568

  2009:
  ”Här är flyktingar inte välkomna”:
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/har-ar-flyktingar-inte-valkomna-1.997362

  ”Bevara Vellinge Svenskt?”:
  http://hd.se/kultur/2009/11/12/bevara-vellinge-svenskt/

  ”Vi vill inte ha dem hit”:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6101818.ab

  Myös ruotsalaisten Kansallisdemokraattien uutisläpyskä Nationell Idag kirjoittaa asiasta:

  http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1013

  (kyllähän sä svenskaa osaat?)

  Koskahan Suomessa? Varsinkin itselläni Ruotsin uppoamisen seuraaminen tehnyt minusta hyvin kriittisen nykymenoa vastaan. Luulen, että esimerkkinä Ruotsi avaa paljon silmiä tällä puolen Pohjanlahtea.

  Jos sanoo ei oman yhteisönsä hajoittamiselle ja ”integraatio-ongelmille” on yhteiskunnan vihollinen ja pahimman sortin rasisti.

  1. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Varsin mielenkiintoista. Kiitos.

 9. WammaHotch Says:

  Ei löytynyt oikein muutakan sopivaa paikkaa, niin laitan tänne (ei tarvitse julkaista jos ei haluta).

  Oletko huomannut, että rassaat erään Wammasivuston vinkuintiaaneja oikein huolella?

  ” Lopullinen ratkaisu permalink
  November 24, 2009

  Nimim. Kullirvo on tämän erittäin epäsosiaalisen äärikonservatiivi-rasisti-änkyräporukan aktiivisimpia ja vastenmielisimpiä.

  Hän on on mm. jo vuosien ajan julkaissut blogia jonka sisältö koostuu paljolti “keskusteluista” joihin hän kopioi jonkun netistä löytämänsä ihmisen kirjoituksia ja sitten “väittelee” niiden kanssa, tottakai voittaen aina, hän kun ei koskaan muista ilmoittaa “keskustelukumppanilleen” “keskustelevansa” kopioimiensa tekstinpätkien kanssa omassa pikku nettiblogissaan.

  Tämä on moraalittomuudeltaan jopa hompanssien joukossa tavanomaista törkeämpää, ja luonnollisestikin täysin hedelmätöntä. Nimim. Kullirvo on nähnyt vuosien vaivan ja saanut aikaan – ei mitään, koska kukaan ei ota tuollaista vakavasti.”

  http://www.hommawatch.org/?p=1368#comment-2905

 10. Joulupukki Says:

  En halua sotkea Tony Halmeen muistokirjoitusta, joten laitan tämän tänne. Ylläpito voisi milestäni julkaista tämän esimerkiksi monikulttuuristin kirjoittamasta kuvottavasta törkeydestä. Kaarina Hazard pilkkaa ja loukkaa kuolleen ihmisen muistoa ja kunniaa ja ehdottaa Matti Nykäselle itsemurhaa.

  Tässä jos missä on tutkintapyynnön paikka. Ei elävää eikä kuollutta mietä voi nimitellä näin.

  Ludvig Borga
  Keskiviikko 13.1.2010 klo 02.44

  Entinen kansanedustaja ja nyrkkeilymestari Tony Halme löydettiin sunnuntaina kuolleena kotoaan. Mies oli huumeisiin ja laittomiin aseisiin uponnut sekakäyttäjä, joka oli saanut pysyvän aivovamman. Iso ukko, joka surkeana ja säälittävänä katkokäveli ja sammalsi viimeiset elinvuotensa, jotka päättyivät lehtitietojen mukaan oman käden kautta. Miten julkisuus tähän suhtautui? Ihaillen.

  Iltapäivälehdet kiirehtivät julkaisemaan väräjävällä äänellä muisteloita miehestä, ja hyvä ettei kättä lippaan vedetty. ”Räväkkä”. Tähän asti sitä on luultu, että räväkkä on keski-ikäinen nainen, jolla on tukassaan useaa eri väriä. Mutta ei. Räväkkä tarkoittaakin exit-only -tatuoinnilla varustetun sikaniskan sekoilua kännissä pyssyn kanssa. Ja mitä ovat steroidit, viina ja huumeet? ”Rankkaa taistelua terveyden kanssa”.

  Muistokirjoitukset pullistelivat oksettavaa sankaruutta, kummaa paatosta, jossa mies sai väistyä tarinan tieltä. Ja aivan kuin yhtäkkiä me olisimme kaikki olleet häntä äänestämässä, eivät vain itähelsinkiläiset luusereiksi leimatut, joiden ääntä ei kuultu eikä kuulla. Sillä näidenhän merkkinä Halme huojuskeli siellä Arkadianmäellä niin, että Disneyn kuvakerrontaan tottuneet visailunkuluttajat hetken tunsivat että hei, toihan on ihan kuin mä itse olisin siellä!

  Mies oli vitsi, vaaraton möhkäleen muotoinen kotieläin ja hyvin sopi sinne muiden viihdetaiteilijoiden sekaan. Ei mutta sehän oli unohdetun kansan ääni! Paskat se mikään ääni ollut. Itse asiassa Halme teki kansanedustajana hallaa äänestäjilleen: kun tuommoinen niskamakkara siellä orpona istui, kaikki voivat osoittaa häntä ja sanoa että kattokaa, on täällä niillä toisillakin edustus, ei vain meillä keskipullealla väestöllä, vaikka se oli silkka valhe. Halme oli etninen maskotti; merkki, ei mies.

  Tämän surkuhupaisan kansanedustajuuden tosikuvan tahtoo lujimmin unohtaa Timo Soini, jonka Halmeen kuolemaan liittyvien kommenttien epäinhimillisyys on ollut vertaansa vailla. Sekakäytöllä hankittua pysyvää aivovammaa Soini kutsuu ”nukahtamiseksi”. ”Olisin toivonut toisenlaista tarinaa tähän lopuksi” hän lausui ja totta tosiaan tuli sanoneeksi enemmän kuin tarkoitti.

  Ei Halme meitä silloin kiinnostanut, kun hän kärvisteli raitistumisen veret seisauttavassa tylsyydessä. Ei häntä kaivettu esiin esimerkiksi siitä, miten elämän pahastikin köykkimä voi kammeta itsensä toisten ihmisten raittiiseen yhteyteen. Kun Halme näytettiin punnitsemassa mandariineja lähikaupassa, ei kuvalla ollut tarkoitus esittää sitä, miten mainio mies hänestä onkaan lutviutunut, vaan alleviivata katastrofia, joksi tämän mullin ja elukan elämä onkaan päässyt menemään. Arkeen kesyyntyminen ei ollut sinnikkään taistelun uuras, hieno lopputulos, vaan kuohittu mahtisonni.

  Meni oikealla hetkellä. Ymmärsi mennä. Kuten Elvis oksennukseensa tai Marilyn lääkkeisiin. Tahdomme loppuun dramaattisen käänteen, emme kiusallista hiipumista, joka on kaikkien osa. Ja tämän testosteronilla, anabolisilla steroideilla, eläintaljoilla ja leijonariipuksilla itsensä mieheksi rakentaneen olennon kylmenevän kalmon ääressä salaa ihmettelemme, miksi tämä Matti Nykänenkin täällä vielä heiluu, sehän on jo nähty.

  KAARINA HAZARD

  1. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Kiitos tiedosta. Linkki puuttuu (jos viitsit lisätä sen, kiitos).

 11. Illu Minaatti Says:

  Perusmokutusta johon Sekoomuksen broileri toki saa sotkettua vielä ankeaa demarivihaakin:

  http://www.kannuvalimo.fi/2010/03/27/sdpssa-soinin-tavalla/

  Systeemin elätit ovat hieno asia poliittisissa pakasteviroissakin.

 12. Markus Lehtipuu Says:

  Myös Uusi Suomi on näyttänyt itsesensuurin terävät kynnet ja poistanut kokonaan blogini, joka on käsitellyt laajoja aihepiirejä maan ja taivaan väliltä. Ensisijaisesti blogin tarkoitus on ollut taistella ”tekopyhyyttä” vastaan. Sen uhriksi katson itsekin joutuneeni. Perustelu koko blogin lakkauttamiselle oli tämä:

  ”Meidän aikamme valtioiden ja ihmisten syyttäminen historian tapahtumista (olivat ne kuinka tuomittavia tahansa) on alatyylistä.”

  Kun ilmoitin avanneeni uuden blogin ja korjanneeni viittaukset Venäjään ja venäläisiin, myös uusi blogi suljettiin. Siihen oli selitys:

  ”Joudun valitettavasti sulkemaan myös tämä uuden blogin. Tarvittaessa suljemme koko uusien blogien perustamismahdollisuuden.”

  Ja kun kysyin, eikö se ”alatyylin” poistaminen kelvannutkaan, tuli lopullinen selitys:

  ”Sulkeminen Uuden Suomen blogipalvelun ulkopuolelle tarkoittaa aina henkilöä.”

  Tässä viimeinen julkaistu kirjoitus, joka siis aiheutti koko blogin sulkemisen. Big Brother valvoo, sensuuri iskee ja ihmisoikeuksia ei saa puolustaa, ainakaan Suomessa.

  Virallisen valheen mukaan 9.5. Neuvostoliitto juhli ”voittoa fasismista”. Voisiko ihmiskuntaa pahemmin loukata?
  Suomi on se valtio maailmassa, joka parhaiten tietää, että ”voitonpäivän” juhlintaa järjestelee valtio, jonka rikokset ovat fasistisia sanan aidoimmassa merkityksessä. Tietysti sana ”fasismi” on vain venäläisten ja heitä ihailevien russofiilien käyttämä käsite, ja sekin väärässä merkityksessä. Mutta pelataan nyt tällä ”fasisti”-kortilla, kun venäläiset sitä niin haluavat.

  1) Suomalaisia tapettiin joukoittain 1937-38

  Joskus suomalaisia käy melkein sääli. Vahingoniloon en halua syyllistyä. Ensin he lähtivät etsimään utopiaa Amerikasta, ja sieltä he etsiytyivät, nyt jo vaurastuneina, rakentamaan utopiaa Neuvostoliittoon. Ja miten heidän kävi? Ensin heiltä varastettiin amerikkalaiset autot ja muu omaisuus, ja suoraan vankileireille. Päästyään sieltä pois, Stalinin terrorin aikana heidät sitten surmattiin tekaistuilla syillä, sentään idealistisia kommunisteja! ”Utopia” olikin kaikkea muuta: silkkaa fasismia, ihmisoikeuksien mitätöimistä valtion vahvistamiseksi, terroria ja holocaustia!

  Suomalaisten joukkohautoja on muun muassa Sandarmohissa (Äänisen koillispuolella), Sosnovyj Borissa (Petroskoin eteläpuolella) ja Levashovassa (Pietarin pohjoispuolella Inkerinmaalla). Suomalaiset tietävät, että Stalinin vainoharhainen murhaamisen himo kohdistui niihin uskovaisimpiinkin kommunisteihin. Silkkaa fasismia!

  2) Stalin halusi lähestyä ”fasistista” Saksaa

  Suomalaisilla on aitiopaikka. Meillä on mahdollisuus lukea Arvo ”Poika” Tuomisen muistelmat suoraan pääkallopaikalta. ”Kremlin kellot” muistelee, kuinka Stalin itse havitteli ystävyyttä Hitlerin ja muiden fasistipaskojen kanssa. Stalin HALUSI tätä ystävyyttä. Stalin jopa nosti maljan Hitlerin kunniaksi elokuussa 1939.
  Tuominen kirjoittaa hätkähdyttävästi kirjassaan, kuinka Neuvostoliitossa ilmapiiri muuttui, ja Saksaa alettiin ylistää. Divareista on mahdollista löytää myös toisen suomalaisen ajankuvan: Kirsi Huurre: Sirpin ja moukarin varjossa. (Tämä kirja tosin kiellettiin 1944, sananvapauden ja demokratian kuoleman vuonna). Huurre kuvaa monisanaisesti, kuinka Neuvostoliitossa lehdistö alkoikin kehua natsi-Saksaa. Tuominen, joka oli oikeasti kommunisti, ei itse hyväksynyt Stalinin suunnanmuutosta. Tuomisen unohtumaton vertaus kertaa, kuinka hänen mielestään Stalin oli pahempi kuin itse Hitler. Natsi-Saksassa jokainen ihminen ei elänyt koko ajan pelossa. Mutta Neuvostoliitossa JOKAINEN ihminen eli pelossa KOKO AJAN. Se oli Stalinin hallintoa: terroria, ihmisten pidätyksiä, joukkomurhia, GULAG-vankileirejä, silkkaa fasismia!

  3) Neuvostoliitto sopi Suomen kohtalon ”fasistien” kanssa

  Suomen ”kuuluminen” Neuvostoliitolle on hirmuinen isku itsenäisen valtion koskemattomuutta vastaan. Kuitenkin näin ”sovittiin” saksalaisten ja neukkujen kesken elokuussa 1939. Suomalaiset tietävät, mitä tämä tarkoittaa.
  Jos Stalin olisi ”halunnut pelastaa maailman fasismilta”, se ei tietenkään olisi pää kolmantena jalkana rynnännyt nostamaan maljoja Hitlerin kunniaksi tai ylistämään natseja tai solmimaan salaisia sopimuksia natsisikojen kanssa.
  Juuri näin hän teki. Stalin oli fasisti itse. Hän himoitsi lisää alueita, hän himoitsi elintilaa, hän himoitsi väkivaltaa, sotia, militarismia, panssarivaunujen ja Isä Aurinkoista ihailevia sotilasjoukkoja, jotka marssivat Punaisella Torilla 100%:lla samankaltaisuudella vastaavien natsijoukkojen kanssa. Silkkaa fasismia!

  4) Neuvostoliitto perusti Euroopan ensimmäisen keskitysleirin

  Saksaa on oikeutetusti syytetty keskitysleireistä ja viattomien siviilien raahaamisesta näille kuolemanleireille. Totuus on kuitenkin monisävyisempi.
  Euroopan ensimmäisen, rauhanajan siviilejä varten rakennetun keskitysleirin avasi nimenomaan Neuvosto-Venäjä, Solovetskin saarelle Vienanmeren keskelle. Tämä tapahtui 10 vuotta ennen Hitlerin valtaannousua. Stalinin kaudella GULAG-vankileirien saaristo kasvoi maailman laajimmaksi rangaistusleirien verkostoksi, jonne raahattiin venäläisten ohella vierasmaalaisia, kuten virolaisia, latvialaisia ja liettualaisia.
  Neuvostoliiton keskitysleirit, orjaleirit, kuolemanleirit, GULAG-vankileirit (vihatulla lapsellakin on monta nimeä), aloitettiin ennen Hitlerin valtaannousua ja niitä oli vielä kauan Hitlerin onnellisen itsemurhan jälkeenkin. Silkkaa fasismia!

  5) Suomalaisia siviilejä vietiin heti vankileireille

  Kun Stalin halusi laajentaa ”elintilaa” slaavilaiselle ”ylirodulle”, hän aloitti sodan Suomea vastaan. Jo ensimmäisinä päivinä Suojärven Hyrsylän Mutka piiritettiin, saarrettiin ja väki vietiin vankileireille. Monet kuolivat tällä matkalla. Elossa olevat suojärveläiset vapautettiin vasta keväällä 1940.

  6) Neuvostoliitto toteutti Viipurin saarron ja saavutti kaupungin tyhjennyksen ja arvoesineiden ryöstelyn

  Suomi ei saartanut Neuvostoliiton toiseksi suurinta kaupunkia, mutta puna-armeija piiritti Suomen toiseksi suurinta kaupunkia, kahteen otteeseen, vuonna 1940 ja 1944. Molemmissa tapauksessa hyökkäävä rosvojoukko onnistui tyhjentämään koko kaupungin kaikista sen asukkaista. On olemassa vahva huhu, jonka mukaan Viipurista löydetyt suomalaiset siviilit karkotettiin Siperiaan.
  Viipurista venäläiset varastivat museoiden ja kirjastojen aarteet ja siirsivät ne Eremitaasiin ja muihin Pietarin museoihin, sekä Petroskoin kirjastoihin. Kaupunkitalojen irtain tuhottiin ja kirkot häpäistiin. Silkkaa fasismia!

  7) Militaristinen jättiarmeija lähti miehittämään pientä demokratiaa

  Halutessaan ”elintilaa”, Stalin havitteli syntymäpäivänsä viettoa Helsingissä 18.12. Säveltäjämestari Shostakovits jopa määrättiin säveltämään kantaatti Suomen (miehityksen) kunniaksi.
  Stalinin sotilaallinen ylivoima oli murskaava. Roistovaltio lähetti hirmuisen määrän panssarivaunuja tuhoamaan pienen demokratian alivarustettua armeijaa. Puna-armeijan sotilailla ei ollut montakaan vaihtoehtoa: hyökkäämällä vieraan valtion alueelle kuolet melkein varmasti. Jos juokset karkuun, omat tappavat varmasti. Antautumalla vangiksi pääset hetkeksi leipään kiinni, mutta lopulta omat tappavat varmasti. Silkkaa fasismia!

  8) Neuvostoliitto oli sotahullujen aggressiivisten militaristien maa

  Mitä kertoo itsenäisestä valtiosta se, että maan tärkein juhlapäivä on aggressiivisten hyökkäyssotien, aluelaajennusten, 5 miljoonan naisen raiskaamisen, pommitusten, joukkomurhien ja kuolemanideologian levittämisen juhliminen! Asevarusteluunsa tukehtunut yksipuoluediktatuuri oli univormujen, kurin ja järjestyksen, vankileirien ja väkivallan roistovaltio, josta vapautunut uusi Venäjä pukee virkamiehensä, miliisinsä, rajavartijansa ja upseerinsa edelleenkin natsityyppisiin univormuihin. Ja suurin juhla edelleen: sotajuhla! Silkkaa fasismia!

  9) Stalin kerjäsi itse verta nenästään

  Neuvostopropaganda on pyrkinyt marttyyrin elkein osoittamaan, kuinka se joutui ”pahojen” natsien hyökkäyksen uhriksi. Kuitenkin kronologia on täysin toisenlainen. Stalin & Co olivat jo 1920-luvulla uhkailleet Saksaa levottomuuksin ja kommunistisin vallankumousyrityksin. Stalin kirjoitti jo 1920-luvun alussa Leninille spekulaationsa ”tulevasta neuvosto-Saksasta”.
  Stalin itse aloitti militaristiset seikkailunsa Itä-Puolaan (syyllistyen mm. 20.000 upseerin raakaan massamurhaan) ja Suomeen (jossa Stalin menetti kasvonsa). Stalin paljasti loputtoman ahneutensa aluevalloittajana ja maailmanherruuteen pyrkivänä diktaattorina. Kun Stalin oli kasannut joukkonsa hyökkäyssotaa varten Neuvostoliiton hallussa olevalle länsirajalleen, Stalin osoitti olevansa valmistautumassa hyökkäämään Eurooppaan. Silkkaa fasismia!

  10) Rauha saatiin, miehitys jatkui

  Rauha on hyvä asia, kaikille. Harvat itsenäiset valtiot kuitenkaan vaivautuvat enää muistelemaan ihmiskunnan alennustilaa, jossa kahden diktaattorin annetaan riehua ja tappaa miljoonia.
  Pahinta Neuvostoliiton tapauksessa on se, että vaikka se väitti (ja Venäjä väittää) ”taistelleensa fasismia vastaan”, se oli itse fasistinen roistovaltio. Jos ongelma olisi ollut Saksa, NL/Venäjä olisi palauttanut kaikki anastamansa alueet heti, kun Hitler oli tehnyt itsemurhan. Mutta Stalin ei alun perinkään pyrkinyt taistelemaan ”fasismia vastaan”. NL oli ITSE fasistinen valtio, joka ainoastaan käytti hyväkseen natseja pystyäkseen ITSE laajentumaan ja saavuttamaan maailmanherruuden. NL ITSE oli fasistinen valtio, jolle 9.5. ainoastaan merkitsi VÄLITAVOITETTA matkalla kohti kaikkien kansojen alistamista venäläisen ylirodun alle, vallankumouksen levittämistä asein, kiihotuksin ja propagandan keinoin KAIKKIIN MAAILMAN MAIHIN: Korea, Vietnam, Kuuba, Angola, Mosambik (lista on pitkä).
  Sen sijaan, että NL olisi päästänyt kahdesti miehittämänsä Baltian maat vapauteen, se jatkoi näiden itsenäisten kansakuntien miehitystä vuoteen 1991 saakka. Sen sijaan, että Venäjä olisi palauttanut Suomelle anastamansa alueet heti Hitlerin itsemurhan jälkeen, se pitää näitä alueita edelleenkin hallussaan. Silkkaa fasismia!

 13. Ilari Kerttuoja Says:

  Ana-Maria Gutierrez-Sorainen kaivaa maata mamujen alta. Kirjoituksessaan hän haluaa hävittää Suomen puolustusvoimat:

  http://amgs.puheenvuoro.uusisuomi.fi/59740-muutama-hornet-myyntiin

  Hän poisti kommenttini, jonka laitan nyt tänne:

  ”On tavattoman surullista nähdä, kuinka Ana-Marian kaltainen maahanmuuttaja ei ymmärrä suomalaisen yhteiskunnan historiaa ja yhteisöllisyyttä. Kuinka hän lietsoo vihaa itseään ja muita maahanmuuttajia vastaan.

  Suomen nykyinen hyvinvointivaltio on aseilla rakennettu. Aseiden lisäksi se vaati suunnattomia inhimillisiä kärsimyksiä ja uhreja, silloin kun meidän oikeiden suomalaisten vanhemmat ja isovanhemmat puolustivat tätä maata oikeudetonta hyökkäystä vastaan.

  Arhinmäki ja Ana-Maria edustavat samanlaista viidettä kolonnaa kuin suomalaiset kommunistit edustivat ennen toista maailmansotaa. Osa näistä pettureista jatkoi hajotustyötään muun kansan sotiessa isänmaansa, kotiensa, yhteiskuntajärjestyksensä, kulttuurinsa, kielensä, kulttuurinsa, perheidensä ja omaisuutensa vuoksi kommunistista hirviötä vastaan.

  Suurin syypää talvisodan uhreihin olivat talvisotaa edeltäneen ajan poliitikot.

  Tuon ajan Hornet-kauppiaat. Erona se, että kyseessä olivat Vickers panssarivaunut, jotka ostettiin ilman asiestusta säästösyistä.

  Täydellistä ulkopuolisuutta ja pohjatonta asiantuntemattomuutta kuvaa myös se, että Ana-Maria ei ymmärrä sitä, että Suomen puolustusvoimat ovat huomattavasti vahvemmat kuin Norjan ja Ruotsin.

  Norja muuten miehitettiin sodan aikana ja Ruotsi teki yhteistyötä kaikkien kanssa nauttien rauhasta ja muiden kärsimyksistä.

  Ana-Mariakaan ei muuten olisi täällä esittämässä vaatimuksiaan ilman kaatunutta ukkiani, kahta iso-enoani ja jalatonta iso-setääni. Heidät lähetettiin aikanaan puolustamaan kotejaan vaillinaisesti varustettuna ja aseistettuna.

  Tätä samaa haluaa ilmeisesti Ana-Mariakin? Tosin hän taitaa olla rähinän alkaessa Kuubassa.”

  1. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Näkyihän tuo olevan siellä. Eipä mitään, julkaistaan kirjoituksesi myös täällä.

 14. Jani Virta Says:

  Yritän tavoitella P.Peltolaa,mikäli on sama henkilö joka jätti 1994 eroilmoituksensa karttapohjapaperille.On ollut vaikea henkilö tavoitettavaksi??terv.1/94 Sirad

 15. V-tuuntunu Stadilaine' Says:

  Yhdeltä mun lempparisivustoistani löytyi tämmönen:

  http://nannyknowsbest.blogspot.com/2012/03/knobheads-unison.html

  ”£200K in legal fees”… Ei hele-vetti!

 16. Alice Says:

  Joo, kyllä välillä ottaa päähän – kovastikin. Maailma on aikamoisen mätä. Aivan liian moni on selkärangaton, epärehellisyys kukoistaa ja ”hällä väliä” on tämän päivän surkea melodi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s