150904-0726rajattu_s638x0_q80_noupscale

Elokuvaohjaaja Antti J. Jokinen on tehnyt yhteiskunnan verorahoin tukemana elokuvan. Elokuvan nimi on “Pahan Kukat”. Elokuvaohjaaja Jokisen mukaan elokuvassa,  ”… annetaan ääni myös niille, jotka huutavat, mutta kukaan ei kuule sitä.Pelottavin skenaario on se, että meillä on iso määrä pahoinvoivia nuoria, joilta homma lähtee käsistä, Jokinen sanoo.”

 

Väärin.

Pelottavin skenaario on se, kuinka paljon väkivaltaa, kuolemaa ja tuhoa Jokisen ja Karri ”Paleface” Miettisen kaltaiset kansankiihottajat saavat aikaan yllyttäessään nuoria (ja maahanmuuttajia) suoraan kapinaan sekä valtiovaltaa vastaan, että väkivaltaan ei-vasemmistolaisia suomalaisia vastaan. Jo nyt on nähty ihan riittävästi, eikä missään ole järjestetty mielenosoituksia äärivasemmistolaista terroria vastaan.

arto-mikkosen-muistolle

Kovin hiljaa on valtamediakin ollut äärivasemmiston masinoimista väkivaltaisista mellakoista, kuten viime itsenäisyyspäivänä Helsingin Töölössä tapahtuneesta ”Vapaus Pelissä” nimen alla tapahtuneesta rikollisesta joukkoliikehdinnästä, Se oli lähtökohtaisesti laiton mellakka, joka oli suunnattu laillista 612.fi-mielenosoituskulkuetta vastaan ja aiheutti vahinkoa ja häiriötä myös töölöläisille, kun Suvi Auvisen johtamat sekakäyttäjät, anarkistit ja harhaanjohdetut kakarat riehuivat Töölön kaduilla.

Se on ollut hiljaa myös laittomasti maahan saapuneiden henkilöiden Otanmäessä ryöstömurhaaman Arto Mikkosen sekä Palefacen ”Emme suostu pelkäämään”-videolla esiintyvän Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsenin Puotilan kappelin luona (islamistisin motiivein) veitsellä rituaalimurhaaman (hänelle tuntemattoman) vuonna 1930 syntyneen suomalaismiehen.

puotilantappaja0000000001

Jokinen tulee kertoneeksi elokuvansa lehdistötilaisuudessa ihan itse tällaisen toimintansa todelliset motiivit. Elokuvassa nähdään myös mellakka. Jokisen, Korhosen ja Nojosen mielestä Suomikin on ajautunut tilanteeseen, jossa nuorisomellakat ovat pian mahdollisia.

Aivan varmasti.

Etenkin kun Jokisen kaltaiset äärivasemmistolaiset propagandistit yllyttävät siihen elokuvan keinoin. Elokuvan, joka on siis suomalaisen yhteiskunnan rahoittama ja suunnattu suomalaista elämänmenoa, yhteiskuntaa ja tavallisia suomalaisia vastaan.

Jokinen ja Miettinen jättävät kertomatta sen, että suurin uhka suomalaiselle suorelle on maahan laittomasti saapuva elintasopakolainen, jonka kokoomus haluaa tekemään (suomalaisen nuoren tilalle) halpatyötä orjuuteen verrattavin ehdoin. Ja vasemmiston ay-koneisto läpsyttää rinnalla paskaisia käsiään yhteen.

rumarillumarei-kultalusikkaa-suussa-syntynyt-paleface

Paleface ei suostu kommentoimaan videotaan, eikä suhdettaan siinä esiintyvään suomalaisvanhuksen julmaan murhaan syyllistyneeseen Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehseniin. Ei tietenkään, koska murhaaja on Miettisen ystäviä ja musiikillisia yhteistyökumppaneita.

 

Paleface kommetoi “Palamaan”-videotaan YleX:lle näin, Tää ei ole mikään scifi, joka sijoittuu vuoteen 2420. Biisi ja video sijoittuvat johonkin lähitulevaisuuteen. Hallituksen jatkuva leikkauspolitiikka johtaa vääjäämättömästi tällaiseen pahaan oloon, ellei siihen saada muutosta, Se on se, joka yhdistää fiktion ja todellisuuden”.

Voiko kukaan enää Palefacea selvemmin kertoa, että haluaa hän lietsoa väkivaltaa?

J.Crash Good Times create weak men Juha Sipilä

 

Ei ole ollut Tarja Halonen, Paula Risikko, Petteri Orpo eikä Juha Sipilä osoittamassa mieltään maahanmuuttajien murhaamien suomalaisten tai äärivasemmistolaisen mellakoinnin uhreiksi joutuneiden puolesta.

Kun tässä maassa vaaditaan rajuja otteita ääriryhmiä kohtaan, niin yhteiskunnan olisi syytä aloittaa siitä, että se pistää Jokisen ja Palefacen kaltaiset äärivasemmistolaiset kansankiihottajat vastuuseen, kertoo Jokisen elokuvan todellisista motiiveista (sensuuri ei ole hyvä ratkaisu), ei rahoita tällaisia väkivaltaprojekteja sekä lakkauttaa kaikki äärivasemmistolaiset järjestöt & liikkeet.

Jos tarve on, niin vasemmistopuolueita myöten.

j-crash-laittomat-maahanmuuttajat-ryo%cc%88sto%cc%88murhasivat-arto-mikkonen

HP

#KarriMiettinen #Paleface #Suomi100vuotta #Takku #varisverkosto #PeliPoikki #MeilläOnYnelma #vasemmistoliitto #paavoarhinmäki #liandersson #dankoivulaakso #mikaelbrunila #punikki #punakaarti #vasemmistolainenväkivaltaonerityyppistä #anarkia #anarkismi #maahanmuuttomurhaaja #AlMontatharMahdiBasitaAlMehsen #monikulttuuri #kulttuurienkirjo #rikkaus #antirasismi #antifasismi #KarriPekkaMatiasMiettinen, #kulttuurimarxismi #maahanmuutto #palamaan #emmesuostupelkäämään