Varoituksen sanana – Tämän blogin tyylilaji on huuto, mölinä ja meuhkaaminen. Huuto nimittäin kuuluu keskimäärin paremmin ja kauemmas kuin kuiskaus.

Tätä sivustoa työstää ja tänne kirjoittaa tällä hetkellä noin (?) kaksi kirjoittajaa (kolmas on ikäväksemme mennyt jo tästä maailmasta sekä joukosta pois ja on nykyään toivottavasti omaamme paremmassa maailmassa). Lukijain leperrykset menevät ajoittain myös saman nimimerkin alle, joten tarkka kirjoittajaluku on ns. herran huomassa.

Sivuston nimimerkki on näin ollen (jotenkin) kollektiivinen.

Vakiokirjoittajien persoonista tehty seuraava kollektiivinen selitys sisältää tärkeimmän, mutta siitä on jätetty paljon pois –  ja toisaalta siihen on lisäiltykin jotain. Suomalaiseen tapaan, vastuu on lukijalla.

Vastustamme ihmisten ja asioiden tasapäistämistä ja samanarvoistamista. Suhtaudumme torjuvasti myös näköalattomaan ja älyttömään yhteiskunnalliseen kaahaukseen perustuvaa toimintaan.

Järjettömyyteen ja harkitsemattomuuteen perustuvan päätä-seinään yhteiskunnallisen kehitysmallin lisäksi vastustamme myös pysähtyneisyyden ajan taantumusta. Ja sen nykyisiä kopiointipyrkimyksiä.

Suomalaisen yhteiskunnan syvin syöpä on sen taantumuksellisin osa – ns. perinteinen vasemmisto ja oikeisto. Kun tähän yhdistetään nykyinen ituhippiajattelu, saadaan tulokseksi ns. vihervasemmistolaista noppasoppaa tai kansallisuuden unohtavaa ahneutta.

Kuten esikuvansakin, kumpikin  on periaatteessa – ja etenkin paperilla – kaunista, ihanaa ja parhaista raaka-aineista koottua. Käytännössä se edustaa pilattua ja tukevasti  todellisuudesta irrallaan olevaa, maailmoja syleilevää ja realiteeteista piittamatonta itsekeskeisyyttä ja hullunkurista käsitystä maailmasta.

Punakorporaatioiden ja göobalisaatiounelmien  aika on kulunut umpeen ja sosialismi vasemmiston ymmärtämässä merkityksessä on haudattu sinne minne kommunismin, anarkismin ja sosialististen ihmiskokeiden lukemattomat uhritkin. Sinne minne päivä ei paista – yleisvasemmistolaisiin joukkohautoihin.

Oikeisto ampuu joka päivä uuden laukauksen jalkaansa, joten sekin alkaa olla kohta ns. kanttuvei.

Nykyisyyden ja tulevaisuuden ongelmia ei ratkaista Ranskan vallankumouksen oikeisto-vasemmisto asetelmasta eikä vuoden 1918 juoksuhautoihin jumiutuen. Maailma on muuttunut monimukaiseksi ja -syiseksi ahneuden ja itsekkyyden kaaokseksi.

Maailman nykyisessäkin  menossa on kuitenkin pakko pysyä mukana – tai tuhoutua.


Site Meter

Advertisement

65 vastausta to “Kirjoittajasta”

 1. anony mouse Says:

  et nimelläs ilkeä esiintyä

 2. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Sattuneesta syystä – en.

 3. FooBar Says:

  Riku Hakkarainen?

 4. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Juu -ei.

  Arvailuja henkilöllisyydestäni ei kannata esittää enempää.
  Lopetan tämän arvuutteluskaban tähän.

 5. Lotta Roti Says:

  Minulla on paljon sympatiaakin perinteisen vasemmiston näkemyksiä kohtaan. Tarkoitan sellaisia periaatteita kuin heikommasta huolehtiminen, sosiaalinen oikeudenmukaisuus (myönnettäköön, että tuolla voi perustella ties mitä, jos ei määritellä sen tarkemmin). Jos vasemmistoa ei koskaan olisi ollut, en usko, että kaikilla olisi mahdollisuus koulutukseen ja terveydenhoitoon, ja että työntekijöitä ei käytettäisi häikäilemättömästi hyväksi. Mielestäni tarvitaan tasapainoa eri ryhmien näkemysten välillä. Parhaimmillaan demokratia on juuri tätä.

 6. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Lotta:
  Olen saanut lapsuudenkodistani hyvän suojan vasemmistolaisuutta vastaan. Kävin kouluni 1970-luvun politisoituneessa koulumaailmassa ja Kekkoslovakian kansalaisena. Olen ollut myös työssä ja toiminut erilaisissa tehtävissä maailman äärillä. Neuvostoliitto ja koko helevetin itäblokki tuli nähtyä. Kuten myös kommunismi-imperialismin jäljet kehitysmaissa.
  Nämä ovat sellainen tehoste, että rokotteen vaikutus toimii koko loppuelämäni ajan..

  Yhteisöllisyys ja heikommasta huolehtiminen eivät minun mielestäni ole vasemmistolaisia arvoja. Nuo arvot ovat sisäänrakennettuina kaikissa vahvoihin siteisiin rakentuvissa yhteisöissä ja kulttuureissa.
  Nuo ovat olleet aikanaan koko suomalaisen yhteiskunnan pystyssä pitäneitä arvoja. ja niiden pitäisi olla sitä vieläkin.
  Minä inhoan vasemmistolaisuutta sen tympeimmässä, konservatiivisemmassa ja rajoittuneimmassa muodossa. Omaan maailmakuvaani liittyy solidaarisuus ja yhteisöllisyys luonnollisesti ja vahvasti. Olenhan aito ja ehta patamusta nationalisti.
  Kullervo

 7. Ant. Says:

  Kansallismielisiä blogeja on syntynyt kuin sieniä sateella. Hyvä niin. Kaikkia ei kuitenkaan ehdi millään lukea.

  Tämän blogin siirrän kuitenkin suosikkeihin. Olet mainio kirjoittaja.

 8. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Ant.
  Kiitos.

  Kullervo

 9. Nimetön Says:

  Yhteisöllisyys ja heikommasta huolehtiminen OVAT vasemmistolaisia arvoja. Juuri näillä arvoilla olemme maamme rakentaneet. Sinulla on hyvin sosialistisia ajatuksia…

  Eipä sotketa kommunismia ja sosialismia keskenään 🙂

  -Tero

 10. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Tero:
  Eipä sotketa sosialismia ja yhteisöllisyyttä keskenään.

  Kullervo

 11. Nimetön Says:

  Sosialismin perusajatus ON yhteisöllisyys. Tosiasioita ei voi muuttaa muuksi. Mitä pelkäät vasemmistolaisuudessa? Niin oikealla kuin vasemmallakin on hyviä arvoja.

 12. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Tuntematon:
  Yhteisöllisyys on sosialismia vanhempi arvo.

  En pelkää vasemmistolaisuutta – enkä oikeistolaisuutta. Minä en määrittele itseäni Ranskan vallankumouksen aikaisen oikeisto-vasemmistoakselin mukaan.

  Kuten tuossa ylempänä kirjoitin:
  ”Suomalaisen yhteiskunnan syvin syöpä on sen taantumuksellisin osa – ns. Perinteinen vasemmisto.”

  En muuten pidä minarkiastakaan yhtään kommunismia enemmän.

  Kullervo

 13. Powaqa Says:

  törmäsin tänne kun tutkin mitä tästä ”Abdullah Tammesta” on kirjoitettu… Sinulla on tosi hyviä mielipiteitä! Toivoisin että meistä jokainen voisi tehdä jotain, vähän enemmän tällaista Tammien pysäyttämiseksi…

 14. Nimetön Says:

  Kullervo? Se oli se vahva poika, hallitsematonta voimaa, sai paljon vahinkoa aikaan.

  Tarkkana sen sanansäilän kanssa, Kullervo. Miten se menikään?
  ”Miks’ en söisi mielelläni, söisi syyllistä lihoa, viallista verta joisi? Syän lihoa syyttömänki, juon verta viattomanki.”

 15. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Tuntematon:
  Jos joku pystyy erottamaan kirjoituksistani tyyli- ja asiakysymykset, ymmärtää myös varmaan sen mistä nimimerkkini on peräisin ja miten se liittyy – ties mihin… 😉

  Kiva sinänsä, että joku muukin lukee vielä Kalevalaa Suomessa. 🙂

  Kullervo

 16. Antivegaani Says:

  Kun pahimmasta sosialismin peikosta on päästy eroon, niin viherpiipertäjät uhkaavat. Millä pirulla ne pysäytetään? Ne lopettaa vasta sitten kun asumme savikuopissa ”ekologisesti”.

 17. Aprikoitselija Says:

  Punakhmerit panivat aikanaan toimeen Vihreän Kokeilun. Ihmiset metsään ilman teollisuustuotteita, kuten silmäneuloja ja -laseja.

  Idi Aminin työleireillä metsässä syötiin liharuokaa. Lounasajan tullen joku vangeista ammuttiin ja kypsennettiin.

  Mietin tässä, minkä linjan sinä ottaisit valtaan päästyäsi. Olen aistivinani sinussa vallanhalua..

 18. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Aprikoitselija:
  Jos minussa olisi todellista vallanhalua, kirjoittaisin muutaman asteen neutraalimmin – ja omalla nimelläni.

  K

 19. Isäpappa Says:

  Ei tarvitse enää arvailla kuka olet. Kuuntelin ääntäsi ja vertailin sanankäyttöä lukemaani. Enää en ihmettele miksi piilottelet huutavana äänenä korvessa. Vähemmälläkin piiskaamisella on jouduttu vetäytymään marginaaliin.

 20. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Isäpappa:
  No – kukahan minä sitten mahdan olla? Tai keitä me olemme?

  K

  1. Lauri Jahkola Says:

   Tietysti isienne poikia! Tää oli helppo.

 21. Löytöretkeilijä Says:

  Olipa löytö. Olisi pitänyt työtä tehdä mutta aloinkin ahmia tätä tiedon tulvaa. Kiitos ja jatka samaan tahtiin!

 22. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Löytöretkeilijä:
  Kiitos itsellesi. Yritän jatkaa samaan tahtiin.

  K

 23. Ukonhenki Says:

  Mukavaa huomata, että kansallismielisiä kirjoittajia löytyy yhä enemmän. ..Ja kyllä, mielestäni nationalistin ajatuksiin kuuluu luonnollisesti heikoista
  huolehtiminen,solidaarisuus yms. Se ei todellakaan ole ”vasemmiston” yksinoikeus.. Jos noin voi yleensä ottaen niputtaa asioita..
  Lisään myös suosikkeihin.

  1. Lauri Jahkola Says:

   Joo, kyseessä lienee sen verran erilaiset aatteet ettei niitä voi eikä kannata joka käänteessä asettaa vastakkain.

   Politiikassa on ylipäätään typerää se, että kaivaudutaan oman ryhmän poteroihin ja mielletään tiettyjä taikasanoja tai asioita omiksi. Se tuskin edistää yhteisten asioiden päättämistä.

   Koen, että suomalaiset ylipäätään ovat jokseenkin nationalistisia ja vähintään sosialidemokraattisia mieleltään, huolimatta SDP-nimisen puolueen nauttimasta kannatuksesta (eli sen puutteesta).

   1. Kullervo Kalervonpoika Says:

    Kuten tuolla esittelyssä sanottiin:

    Nykyisyyden ja tulevaisuuden ongelmia ei ratkaista Ranskan vallankumouksen oikeisto-vasemmisto asetelmasta eikä vuoden 1918 juoksuhautoihin jumiutuen.

 24. Jack Honest Says:

  ”Sananvapaus ei kata pelkästään sellaisia tietoja ja ajatuksia, jotka otetaan myötämielisesti vastaan, joita pidetään vaarattomina tai joihin suhtaudutaan välinpitämättömästi. Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestön osaa. Tätä vaativat tuomioistuimen mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaista yhteiskuntaa.” Euroopan ihmisoikeustuomioistuin

  Tuo lukee etusivullasi, mutta muistit poistaa kommenttini, jossa kerroin ISS:n työllistävän 9 000 ihmistä. Ihmisiksi voisivat pyrkiä myös natsit.

 25. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Jack Honest:
  1. Sinulla on täysi sananvapaus omasta puolestani – omassa blogissasi. Täällä minä olen jumala
  2. En poistanut kommenttiasi. En ehtinyt vielä julkaisemaan sitä. Minulla on muutakin puuhaa kuin odotella kirjoituksiasi.
  3. Ihmisiksi voisivat pyrkiä myös natsit. Olen samaa mieltä myös vesimeloninatseista. Jos et tiedä mitä se tarkoittaa, kysy ihmeessä. 😉

  K

  1. Lauri Jahkola Says:

   Mitäs tarkoittaa vesimeloninatsi?

   1. Kullervo Kalervonpoika Says:

    Sellainen joka on päältä vihreä ja sisältä punainen

 26. Lapinleuku Says:

  Kullervolle kiitos hyvästä blogista ja terveisiä keväisestä Inarista! Blogiasi on ilo lukea, jatka samaan malliin.

 27. Joulupukki Says:

  Hieno blogi ja terveiset täältä Lapista myös.

 28. imbesilli lehmä Says:

  Tulenkantajien sanoja mukaillen:

  ”Tää meijän koti kullan kallis paloi, kun kylässä kävi natsi!”

 29. Kullervo Kalervonpoika Says:

  imbesilli lehmä:
  Oi joi – kävipä teille ikävästi. Missä ja milloin tällainen onnettomuus mahtoikaan tapahtua?

  Onni onnettomuudessa on se, että teillä ei käynyt kuitenkaan kommunisti kylässä. Hän olisi varastanut omaisuutenne ja laittanut teidät kuolemaan pakkotyöleirille.

  Kullervo

 30. Kylli Kysyjä Says:

  Dear Kullervo,

  Voitko auttaa ja kertoa onko nimimerkin (tiedän ja tunnen tekijän) minulle (nimimerkillä esiintyvälle) kirjoittajalle osoittamat solvaukset kuten haisevapilluinen huora, löysäpilluinen huora, vitun debiili, saatanan sekäsikiö jne. kunnianloukkauksena pidettäviä.

  Kyseisen foorumin väestä osa tuntee ja tietää minun oikean nimeni, mutta osa ei.

  Asiasta on virinnyt keskustelua ja itse olen sitä mieltä, ettei nimimerkillä esiintyvää henkilöäkään saa solvata tuolla tavalla.

  Toinen kysymykseni on se, että jos kirjoitan että palstan X ylläpitäjä valehtelee toimistaan moderaattorina ja mainiten ko. henkilön nimeltä, syyllistynkö kunnianloukkaukseen. Pystyn todistamaan ko. henkilön valehdelleen, kyse ei siis ole perättömästä väitteestä. Sanottakoon myös, että palstan X ylläpitäjä tietää oikean nimeni, olen sen hänelle itse ilmoittanut.

  Mielestäni sanavapaus tarkoittaa myös sitä, että netissä saa kertoa ikävistäkin asioista – kunhan puhuu totta ja vastaa sanoistaan.

 31. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Dear Kylli Kysyjä:
  Tapauksesi on ilmeisesti samaa luokkaa kuin nimimerkkien ”Thule” ja ”reino” koskevien tapausten kohdalla.

  Nimimerkillä ei ole kunniaa, mutta jos henkilö, joka on nimimerkin takana on selkeästi tunnistettava, tilanne muuttuu. Silloin asia muuttuu (oman vaatimattoman näkemykseni mukaan) RL:n henkilön kunniaa käsittelevien pykälien alaiseksi.

  Toiseen kysymykseesi sanoisin, että minun mielestäni olet oikeilla jäljillä –sananvapaus tarkoittaa myös sitä, että netissä saa kertoa ikävistäkin asioista – kunhan puhuu totta ja vastaa sanoistaan.

  Ikävien yllätysten välttämiseksi suosittelen Sinua kuitenkin kysymään myös Mika Illmanin kannan kyseiseen asiaan.

  Kullervo
  Nimimerkki ilman kunniaa – ainakin toistaiseksi

 32. sande Says:

  TÄTÄ LISTAA YLLÄPITÄÄ VASEMMISTOLAINEN PAKANA! SALALIITTO UUTTA YHDISTYNYTTÄ OIKEISTOA VASTAAN!

 33. Bonzo Says:

  Sinä kun olet nokkela kirjoittaja, niin keksippäs joku sana kuvaamaan pimeää aikaa täällä eteläisessä Suomessa. Siis tämähän on periaatteessa niin kuin kaamos, paitsi ettei täällä väliin ole hitustakaan edes lumen suomaa valoa. Pimeää ja märkää vain.

  Kullervo, kirjoituksistasi ja sivuistasi tulee ensimmäisenä mieleen Cormac McCarthyn ”Tie”. Se kun on viimeisin kirja mitä on tullut luettua. En tarkoita kirjailijan maailmankuvaa, vaan kirjan kuvailemaa maailmaa. Minusta tuntuu kuin kävelisin taas ”Tien” päällä ja poikkeaisin matkallani jonkun talon kellariin.

 34. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Bonzo
  Kyllä siellä nyt (tätä kirjoitettaessa) on lunta ja valoisaa. Minusta kaamos sopii hyvin kuvaamaan myös Etelä-Siouomen pimeytä tähän aikaan vuodesta

  Ja kellareista.. Minä en ostaisi ensimmäistäkään taloakaan näkemättä kellaria.

  1. Lauri Jahkola Says:

   Olen kuullut käytettävän ilmaisua ”sylvi”, joka merkitsee joulun jälkeistä pimeää lumetonta aikaa. Se muistuttaa syksyä vaikka pitäisi olla talvi. Moni matkustaa silloin etelän lämpöön ja valoon. Z. Topelius on sanoittanut aiheeseen liittyvän laulunkin.

   1. Kullervo Kalervonpoika Says:

    Ihan hyvä ilmaus.

 35. Jjuhani Says:

  Hienot sivut, liityn lukijoihisi.

 36. Kiki Says:

  Todella paljon asiaa. Kiitoksia!

 37. Untamo Says:

  Sivustosi saisi lisää uskottavuutta, jos uskaltaisit esiintyä omalla nimelläsi.

 38. Kullervo Kalervonpoika Says:

  Untamo:
  Voi olla, mutta ei – ei.

  Aloitin (tai aloitimme) tämän blogin pitämisen vastalauseena Mika Illmanin tekemää väitöskirjaa ja siihen olellisesti liittyviä sananvapauden kaventamisprojekteja vastaan.

  Ei, en usko (emmekä usko), että nimelläni (tai nimillämme) esiintyminen toisi lisää uskottavuutta.

 39. Joonas Says:

  tyypillistä friikkitoimintaa esiintyä nimimerkin suojista.

  Kai lähettelet tappouhkauksia poliittisille kilpailijoillesi parhaaseen vammafoorumin tapaan.

  Mistä näitä hompansseja oikein sikiää?

  1. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Joonas:

   tyypillistä friikkitoimintaa esiintyä nimimerkin suojista.

   Sinähän se tiedät – kun lähettelet friikkikirjoituksiasi nimimerkin takaa.

   Kai lähettelet tappouhkauksia poliittisille kilpailijoillesi parhaaseen vammafoorumin tapaan.

   Ei toki, älä tyrkytä tapojasi. Ja jos ne tavat eivät hissukseen ala paranemaan, nimesi ja ip-osoitteesi julkaistaan koko kansan huvitukseksi. Ne ovat nimittäin jo selvillä.

   Mistä näitä hompansseja oikein sikiää?

   Älä satuta itseäsi. Sinua on varoitettu…

  2. Kenzo Says:

   Mielenkiintoisia kommentteja Joonakselta. Olettaisin, että tässä on kyseessä yksi näistä Suomen hyväksyjäistö-porukasta, jotka kommentoivat minne sattuu joko otsikon, tai yksittäisen kommentin perusteella tehden pikaisen johtopäätöksen keskustelun aloittaneen henkilön arvomaailmasta ja luonteenpiirteistä. Itse kasvoin varsin vasemmistolaisessa ilmapiirissä, mutta sitten opin logiikan perusteet ja päätin, että nyt on myös tullut aika ottaa asioista selvää ja olen joutunut hylkäämään yksioikoisten päätelmien tekemisen tarkkailemalla tässä oikeassa maailmassa tapahtuvia asioita eli lähtemällä liikkeelle faktapohjalta, eikä suvaitsevaiston hyväksi havaitsemalta mutu-tuntumalta. Niin helppoa se on. Tiedon puute vähentää tuskaa, josta syystä hipit ja vihervasemmistolaiset yhä kykenevät hymyilemään.

 40. Joonas Says:

  sori, mutta ihan omalla nimelläni kirjoitan, jos et huomaa..

  1. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Et kirjoita – koko nimelläsi. Olet nimimerkin takana.

  2. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Tämä nimimerkki Joonas on Joni Pelkosen käsialaa. Jos joku haluaa tonkia Pelkosen tunkiota, niin googlatkoon ihan itse.

   Kun Joni ei ole oppinut minkäänlaisia käytöstapoja, niin tästä eteenpäin pikku-Jonin IP-osoite kerrotaan joka kommentin jälkeen kaikellle kansalle – ilman kommentin julkaisemista.

 41. Joonas Says:

  ja sen verran, jätän tämän jälkeen rauhaan, sen lupaan.

  Tappouhkauksissa hompanssit johtaa aika reippaasti, itte en harrasta, sori.

  1. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Tämä oli sitten Sinun käsityksesi keskustelusta?

 42. Teponpoika Teppo Says:

  Onko Sinulla ’Kullervo Kalervonpoika’ listaa vähemmistövaltuutetuksi hakeneiden nimistä?

  Mielelläni sellaisen saisin sähköpostiini; teppoteponpoika@yahoo.com – jos joku löytäisi.

  Kiitos,

  ’Teppo’

  1. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Lista löytyy valtioneuvoston sivuilta.

 43. Jacobe Says:

  Mielestäni vasemmistolaisuus ja oikeistolaisuus ovat loistavia ideoita kummatkin! Ihmislaji ei ole vaan oikea kohderyhmä noiden ideologioden toteuttamiseen.

  Jotta vasemmistolaisuus toimisi, elämän tulisi ilmiönä olla sellainen jossa riskinotto ja rohkea innovatiivisuus, vanhojen rakenteiden rikkominen ja uuden uhkarohkea kokeilu olisi järjentöntä ja haitallista, todellisesti hyvän elämän saavuttamiseksi.Se toimii esim. muurahaispesässä erittäin hyvin, niinkuin olemme kaikki nähneet.Vasemmistolaisuus johtaa myöskin massat kurjuuteen koska silloin kuin kaikki on yhteistä, terve itsekkyys poistuu yhteisöllisesti ja kaikki lopulta mätänee paikalleen ja kaikki laiskistuu ja hyytyy yeah!

  Kapitalistisuus ei taas toimi koska suurin osa eli lähes kaikki saavat uskomattoman uskottavan tyytyväisyysharhan kun omaisuutta on kokoajan mahdollista saada lisää ja lisän päälle lisää, joka johtaa inhimillisyyden ja lähimmäisenrakkauden mudostuvan vastustajaksi, niin ihanaan niin ihanalle *kasvulle* joka dollarinkiilto simissä nylkyttävälle ahneelle vittupäälle näyttäytyy tienä taivaaseen, joka itse asiassa johtaa hänet itsensä että kaikki muutkin helvettiin.

  Keskustapuolue taasen, aiheesta poiketen on tällähetkellä niin läpimätää paskaa että oksat pois ja pala runkoo, koska ketään ei enää kiinnosta kriisien aikana ne jotka ovat ei mitään mieletä kaikesta ja vanhalla maalais tyhmyydellä paahtelevat todella sekaisin olevien oikeistolaisten vasemmistolasten ja USA:n luciferin kullia imeskelevien oikeistolaisten keskellä.

  Tässä vain ajatuksiani ei tässä sen kummempaa, tässä eritasoisten tietoisuuksien, helvettiin kulkevassa solumössössä lilluen, paikassa nimeltä Tellus tai jotain .. vitun ihmiskunta apinalauma joka pitää maapalloa maailman suurimpana tuhkakuppina.

  PS.Mr.Kalervo..”Kaikki kaikkien maiden Nationalistit! Yhtykää!!!” 🙂

  Ihmiset summuut näennäis-ihmiset puhuvat globalisaatiosta joka riistää heikompaa vahvemman hyödyksi, (ei tosin kaikilta osin) mutta mielestäni hyvä keino esim. ympäristöongelmien jarruttamiseen olisi LOKALISAATIO!! Vittu sitä suurempi vero mitä kauempaa se appelsiini tai saatanan palmunpala sieluttoman sielunsekasikiö kuluttajan nautinnoksi on raahattu, ja tuo verotuotto menisi näiden tuotteiden paikalliselle tuottajille.

  -Vitun hyvää kevättä kaikille. Jacobe

 44. laurathena Says:

  Niin, kaikki ideologiat toimii loistavasti paperilla. Sitten ihmiset alkavat apinoida ja askarrella niiden kanssa ja saadaan nyky-yhteiskunta.

  1. Kullervo Kalervonpoika Says:

   Toimitus on kanssasi samoilla linjoilla.

   1. Jocke Says:

    Tämä on täysin totta.
    Ja kommunismi on maailmassa ylivertainen ideologia ihmisen elämään ja toimeentuloa varten.
    Kun perustana on ajatus että ”kaikilta kykyjen mukaan ja kaikille tarpeen mukaan” niin se pitää sisällään kaiken: Ihmisten erilaisuuden ja siitä johtuvat seuraukset yhteiskunnalle ym.
    Sitten tulee se ongelma jonka takai kommunismi on yksi huonoimmista ideologioista ja se on ihminen itse. Tuo ideologia toimii robotisoituneiden ihmisten maailmassa, ei poikeiden ihmisten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s